19 / 04 / 2024

Zorlu Center basın açıklaması

Zorlu Center basın açıklaması

9 Ocak 2015 tarihinde saat 21:30'da Zorlu Center'ın yerleşim bulunmayan R2 kulesinde bir yangın meydana geldi. Çıkan yangında securitas Güvenlik Vardiya Amiri Murat Delioğlu vefat etti.

Zorlu Center'dan yangın açıklaması!

Zorlu Center'de çıkan ve bir kişinin ölümü ile sonuçlanan yangınla ilgili Zorlu Center yönetimi tarafından yazılı basın açıklaması yapıldı.Yapılan açıklamada toplumsal sorumluluk gereği, Murat Delioğlu'nun ailesinin tüm yaralarını sarılacağı bildirildi.

Zorlu Center yetkililerinden yangınla ilgili basın açıklaması!

Zorlu Center yetkilileri , 9 Ocak 2015 tarihinde saat 21:30'da Zorlu Center'ın yerleşim bulunmayan R2 kulesinde çıkan yangın ile ilgili açıklama yaptı.

Kadınların el emeği ürünleri Zorlu Center’da kapış kapış gitti!

Kooperatifler çatısı altında ekonomiye katkıda bulunan kadınların el emeği ürünleri Zorlu Center’da sergilendi. Zorlu Enerji’nin kurumsal sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirdiği etkinlikte el emeği ürünler büyük ilgi gördü.

Vaat Center'la Basın Ekspres'e 653 yeni konut geliyor! 

Mega kent İstanbul’un en hareketli iş ve yaşam noktaları arasında yer alan Basın Ekspres’te Vaat Holding’in 3 milyar TL’lik yatırımıyla yeni bir proje yükseliyor. Vaat Center adıyla hayat geçirilen projede 653 konut bulunuyor.

Vaat Center'la Basın Express'e 653 yeni konut geliyor! Teslimler Aralık 2025'te! 

Vaat Center projesi Türkiye’nin yatırım değeri yüksek konumu Basın Express bölgesinde yükseliyor. Peki Vaat Center projesinde yer alan konutları fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Didem Aydın: Zorlu Center olarak mağazalardan Nisan-Mayıs'ta da kira almayız!

Türkiye'de AVM'lerin açılması gündeme geldikten sonra, kira konusunda çeşitli tartışmalar da başladı. Zorlu Center Genel Müdürü Didem Aydın, AVM’lerin açılmasına ilişkin konuştu. Aydın, "Biz martta kiranın yarısını iade ettik. Nisanda almadık. Mayısta da almayız" dedi...

The Body Shop ilk kioks mağazasını Zorlu Center'da açtı!

The Body Shop, Türkiye'deki 23'üncü mağazasını Zorlu Center'da açıyor. Markanın kioks mağazasında ağırlıklı olarak vücut bakım, cilt bakım, saç bakım kategorileriyle birlikte seçili parfüm ve makyaj ürünleri yer alacak...

Emina Jahovic Zorlu Center’a taşınıyor!

Emina Jahovic eski eşi Mustafa Sandal’a mecburen komşu oluyor. Emina, çocuklarını düşünerek eski eşinin oturduğu Zorlu Center’a taşınıyor.

Zorlu Center’daki iki rezidansını satan iş adamı kim?

Zorlu'daki rezidanslardan birinde ilginç bir satış gündemde. oğulları için Zorlu Center’dan iki rezidans daire satın alan bir iş adamı lüks konutları oğullarına vermekten vazgeçip satışa çıkarmış...

Keleş Center Airport basın lansmanı ertelendi!

Keleş İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Keleş Center Airport projesi 18 Ekim'de basına lanse edilecekti ancak Keleş Center Airport basın lansmanı ertelendi.

Zorlu Center, Avrupa’nın en iyisi seçildi!

Zorlu Center, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından her yıl düzenlenen ICSC European Shopping Centre Awards'ta Zorlu Center “New Development” kategorisinde Avrupa'nın “En İyi Alışveriş Merkezi” seçildi.

Zorlu Center'da yangın korkuttu!

İstanbul Şişli'de bulunan Zorlu Center'da yangın çıktı, binayı dumanlar kapladı. Zorlu Center'ın kafetarya bölümünde yangın çıktı. Yangının elektrik kontağından çıktığı tahmin ediliyor. İşte olayın ayrıntıları...

Zorlu Center'ın otoparkı ücretli oluyor!

Zorlu Center’da otopark ücretli oluyor. Aracını otoparka bırakanlar yüzünden yarından itibaren ücret alınmaya başlanacak. Otoparkta 1-4 saat 5 TL, 12-24 saat 50 TL olacak.

Zorlu Center'da ikinci yangın!

Tadilat sırasında çıktığı belirtilen yangını itfaiye ekipleri büyümeden söndürdü. Zorlu Center'ın rezidans bölümünde 15 gün önce çıkan yangında bir kişi ölmüş 6 kişi de yaralanmıştı.

Zorlu Center yangını savcılıkta!

Zorlu yangını savcılıkta. Her aşaması haber konusu olan Zorlu Center' da cumartesi akşamı meydana gelen ve güvenlik amirinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan yangına savcılık el koydu

Zorlu Center basın açıklaması Haberi

Zorlu Center basın açıklaması

9 Ocak 2015 tarihinde saat 21:30'da Zorlu Center'ın yerleşim bulunmayan R2 kulesinde bir yangın meydana geldi. Çıkan yangında Securitas Güvenlik Vardiya Amiri Murat Delioğlu vefat etti.  Murat Delioğlu'nun vefatı üzerine Zorlu Center yetkileri taziye mesajı yayınladı. 


Securitas Güvenlik Vardiya Amiri 


Murat Delioğlu'nun görev başında vefatının derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve Securitas camiasına başsağlığı dileriz. 


Zorlu...