25 / 04 / 2024

Zorlu Center metrobüs

Zorlu Center metrobüs

İstanbul’un kalbi Zincirlikuyu’da yaya ulaşımı ve bağlantı yollarının geliştirilmesine önemli bir katkı sağlayacak Metro-Metrobüs bağlantı tüneli İBB tarafından açıldı. Tünel aynı zamanda Zorlu Center’a da bağlanıyor...

Kadınların el emeği ürünleri Zorlu Center’da kapış kapış gitti!

Kooperatifler çatısı altında ekonomiye katkıda bulunan kadınların el emeği ürünleri Zorlu Center’da sergilendi. Zorlu Enerji’nin kurumsal sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirdiği etkinlikte el emeği ürünler büyük ilgi gördü.

Didem Aydın: Zorlu Center olarak mağazalardan Nisan-Mayıs'ta da kira almayız!

Türkiye'de AVM'lerin açılması gündeme geldikten sonra, kira konusunda çeşitli tartışmalar da başladı. Zorlu Center Genel Müdürü Didem Aydın, AVM’lerin açılmasına ilişkin konuştu. Aydın, "Biz martta kiranın yarısını iade ettik. Nisanda almadık. Mayısta da almayız" dedi...

Zorlu Center'den çatısı çöken kafe hakkında açıklama!

Zorlu Center'de bugün saat 15:30'da meydan katında yer alan bir kafeteryanın çatısının çökmesi sonucu 6 kişi yaralandı. Zorlu Gayrimenkul Yönetimi de konuyla ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama;

Zorlu Center'da bir kafenin çatısı çöktü! 

İstanbul Zincirlikuyu'da bulunan Zorlu Center'da bir kafenin çatısı çöktü. Bilinmeyen bir nedenle çöken çatı, kafedeki müşterilerin yaralanmasına sebep oldu...

Emina Jahovic Zorlu Center'daki yeni evine taşındı!

Mustafa Sandal'ın eski eşi Emina Jahovic, uzun süredir tadilatıyla ilgilendiği Zorlu Center'daki yeni evine taşındı.

Zorlu Center, İran ve Slovenya'da danışmanlık yapacak!

Zorlu Gayrimenkul Genel Müdürü Aydın, "Pek çok yatırımcı, Zorlu Center'dan danışmanlık almak için Zorlu Center'ın kapısını çalıyor" dedi. Zorlu, ilk etapta İran ve Slovenya’da birer AVM’ye danışmanlık yapacak.

Zorlu Center'a A Design Award’dan ödül!

Zorlu Center, Dünyanın en prestijli tasarım yarışması olarak bilinen A Design Award’da “Hayat Ağacı” enstalasyonuyla ‘Sınırlı Üretim ve Özel Tasarım kategorisinde ödül aldı.

Gülşen, Zorlu Center'dan 5 milyon dolara ev aldı!

Şarkıcı Gülşen uzun süredir aradığı evi buldu. Geçtiğimiz Haziran ayında Ozan Çolakoğlu ile Barselona'da dünya evine giren Gülşen, Zorlu Center'dan daire aldı.

Fenerbahçeli Gregory Van der Wiel, Zorlu Center'a taşındı!

Fenerbahçe’nin Paris Saint Germain'den transer ettiği futbolcu Gregory Van der Wiel İstanbul'daki evini buldu. Bir süredir Zirncirlikuyu'daki bir otelde konaklayan ve ev arayan Hollandalı futbolcu, manken sevgilisi Rose Bertram isteği üzerine Zorlu Center'a taşındı.

Zanzibar, Zorlu Center'da açıldı!

Seçkin mutfağı, sıcak atmosferi, tematik dekorasyonu ve yıllardır sürdürdüğü hizmet kalitesiyle oldukça iddialı Zanzibar, İstanbul’ un kalbinde yer alan Zorlu Center’da açıldı.

Zincirlikuyu karayolları arazisine Zorlu Center!

Karayolları'nın Zincirlikuyu'daki arsasını satın alan Zorlu Holding, arsaya inşa edilecek projenin 'Zorlu Center İstanbul' olarak açıklamış. İşte, Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı özel haber...

Zorlu Center AVM yurtdışındaki AVM'lere örnek oluyor!

Ziyaretçi sayısı yüzde 78, kişi başı alışveriş yüzde 21 artan Zorlu AVM dikkat çekiyor. Zorlu Center içinde açılan AVM, yabancı AVM’ler için bir vaka çalışması yani ‘case study’ oldu.

Zorlu Center'da ikinci yangın!

Tadilat sırasında çıktığı belirtilen yangını itfaiye ekipleri büyümeden söndürdü. Zorlu Center'ın rezidans bölümünde 15 gün önce çıkan yangında bir kişi ölmüş 6 kişi de yaralanmıştı.

Zorlu Center metrobüs Haberi

Zorlu Center metrobüs

İstanbul’un kalbi Zincirlikuyu’da yaya ulaşımı ve bağlantı yollarının geliştirilmesine önemli bir katkı sağlayacak Metro-Metrobüs bağlantı tüneli İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından açıldı. Gayrettepe Metro tüneli ile Zincirlikuyu Metrobüs durağını birbirine bağlayan tünel aynı zamanda Zorlu Center’a da bağlanıyor. Projenin yatırım bedeli Zorlu Gayrimenkul tarafından karşılandı.  Zorlu Center bağlantı noktası Zorlu Center’ın açılışıyla birlikte kullanıma açılacak.


Zorlu Gayrimenkul; Rezidans, Performans Sanatları Merkezi, alışveriş merkezi, Raffles otel ve ofislerden oluşan beş ayrı fonksiyonu bir araya getiren Zorlu Center projesinin açılışına hazırlanırken bölgedeki ulaşım altyapısını geliştirmeyi de unutmadı. Zorlu Gayrimenkul’ün gerçekleştirdiği yatırımla,  İstanbul’un ulaşım altyapısının iki can damarı projesi Metrobüs ve Metro yaya bağlantı tünelleri ile birleşti.

Çevreye ve İstanbul’a sorumluluk bilinci içinde çalışmalarını yürüten Zorlu Gayrimenkul, İstanbul Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Gayrettepe Metro İstasyonu’ndan...