28 / 03 / 2024

Zorlu Lojistik İnşaat iletişim

Zorlu Lojistik İnşaat iletişim

Zorlu Lojistik İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Kimya Ve Reklam Sanayi Ticaret Ltd.Şti bugün Sancaktepe’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hayati Kurt tarafından kuruldu.

Zorlu Konak'ın inşaatı durduruldu!

İzmir'deki tartışmalı projeler arasında yer alan ve Çankaya'daki Orkide Alışveriş Merkezi'nin bulunduğu alanda hayata geçirilecek olan Zorlu Konak'ın inşaatı durduruldu. Söz konusu kararı Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi duyurdu...

Kartaş Agrega Maden Lojistik İnşaat Yapı Malzemeleri İth.İhr. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kartaş Agrega Maden Lojistik İnşaat Yapı Malzemeleri İth.İhr. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Karahan tarafından kuruldu.

Arfen Lojistik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arfen Lojistik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdurreşit Hasyurt tarafından kuruldu.

Globality Lojistik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Globality Lojistik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sefer ve Meseret Tsehay Gessesse ortaklığında kuruldu.

Sarılar Lojistik İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarılar Lojistik İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gülnur Kurukaya tarafından kuruldu.

Dereli Lojistik İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dereli Lojistik İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Onur Dereli tarafından kuruldu.

Efse Lojistik İnşaat Metal Hafriyat Oto Yedek Parça Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Efse Lojistik İnşaat Metal Hafriyat Oto Yedek Parça Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Umutcan Kuruca tarafından kuruldu.

Manga Lojistik İnşaat Metal Yönetim Ve Servis Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Manga Lojistik İnşaat Metal Yönetim Ve Servis Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Kocaman tarafından kuruldu.

Orbey Lojistik İnşaat Makina Yedek Parça Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orbey Lojistik İnşaat Makina Yedek Parça Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Can Şan tarafından kuruldu.

Dose Lojistik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dose Lojistik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Özoltu tarafından kuruldu.

Erd Grup Lojistik İnşaat Gayrimenkul Kuyumculuk Otomotiv Petrol Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Erd Grup Lojistik İnşaat Gayrimenkul Kuyumculuk Otomotiv Petrol Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Furkan Kavçan tarafından kuruldu.

Saran Lojistik İnşaat Emlak Ve Medya Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Saran Lojistik İnşaat Emlak Ve Medya Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nülüfer Yıldız tarafından kuruldu.

Azra Grup Oto Yedek Parça Petrol Lojistik İnşaat Elektronik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Azra Grup Oto Yedek Parça Petrol Lojistik İnşaat Elektronik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Kağıthane'de Muhsin Çakır tarafından kuruldu.

Zorlu Lojistik İnşaat iletişim Haberi

Zorlu Lojistik İnşaat iletişim

Zorlu Lojistik İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Kimya Ve Reklam Sanayi Ticaret Ltd.Şti bugün Sancaktepe’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hayati Kurt tarafından kuruldu.

 Zorlu Lojistik İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Kimya Ve Reklam Sanayi Ticaret Ltd.Şti. konusu:
1-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat taahhüt ve hafriyat işlerini yapmak,konusunda bulunan her nevi inşaat veyapı malzemelerini, demir,kum,çimento, kireç,çakıl,kereste,tuğla,kiremit,fayans,granit,ve boya gibi malzemeler ile inşaatlarda kullanılan her türlü sıhhi tesisat,elektrik tesisatı,izolasyon malzemesi,metal,plastik(pvc), alüminyum,cam ve bilumum ahşap ve çelik kapılar ve benzeri ürünleri ile her türlü nalburiye malzemeleri imal etmek,ithalatını,ihracatını,alım ve satımını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Zorlu Lojistik İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Kimya Ve Reklam Sanayi Ticaret Ltd.Şti. adres: Osmangazi Mahallesi Kantarcı Sk.No:3/2 Sancaktepe