26 / 04 / 2024

Züchex ne zaman

Züchex ne zaman

3-7 Eylül 2014 tarihleri arasında gerçekleşen Züchex Züccaciye, Dekoratif Hediyelik Ev Eşyaları ve Elektrikli Ev Gereçleri Fuarı İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi’nde katılımcı ve ziyaretçilerle buluştu.

Ziraat Bankası KPSS şartsız personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman bitecek? 

İş arayanları sevindirecek müjdeli haber Ziraat Bankası'ndan geldi. Bu kapsamda, Ziraat Bankası ve Ziraat Katılım bünyesine 577 personel katacak. Peki, Ziraat Bankası KPSS şartsız personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman bitecek?

PTT 2023 KPSS şartsız personel alımı ne zaman yapılacak? PTT personel başvuru şartları neler?

Posta ve Telgraf Teşkilatı'nda çalışmak isteyen adaylar, PTT'nin iş başvuru takvimini merak ediyor. Peki, PTT 2023 KPSS şartsız personel alımı ne zaman yapılacak? PTT personel başvuru şartları neler? İşte detaylar...

PTT bu yıl KPSS şartsız personel alacak mı? PTT personel alımı ne zaman başlayacak?

Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) personel alım tarihleri gündemde yer almaya devam ediyor. Peki, PTT bu yıl KPSS şartsız personel alacak mı? PTT personel alımı ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Doç. Dr. Şükrü Mete Tepegöz kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Doç. Dr. Şükrü Mete Tepegöz kimdir? Şükrü Mete Tepegöz kariyerine ne zaman başladı?

Kız Kulesi ne zaman, saat kaçta açılacak? Kız Kulesi'nin açılış saati belli oldu!

Kız Kulesi ne zaman, saat kaçta açılacak sorularının yanıtları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Kız Kulesi saat kaçta açılacak?

Kızılay KPSS şartsız personel alıyor! 2023 Kızılay personel alımı ne zaman? Hangi kadrolara alım yapılacak? 

Kızılay'ın işçi alımları binlerce vatandaş tarafından sık sık araştırılıyor. Peki 2023 Kızılay personel alımı ne zaman? Hangi kadrolara alım yapılacak? 

Marmara büyük depreme hazır değil! Prof. Dr. Okan Tüysüz, tek tek açıkladı! Büyük deprem ne zaman olacak? 

Prof. Dr. Okan Tüysüz, Marmara depremi ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Marmara depreme nasıl hazırlanmalı? Büyük deprem ne zaman olacak?

TOKİ yeni kura tarihleri il il açıklandı mı? Kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ'ye başvurduysanız hemen bakın!

250 Bin Sosyal Konut Kampanyası çerçevesinde hak sahiplerinin tek tek belli olduğu TOKİ kura çekilişi tarihleri merakla bekleniyor. Peki TOKİ yeni kura tarihleri il il açıklandı mı? Kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ'ye başvurduysanız hemen bakın!

TOKİ yeni kura takvimi belli oldu mu? İl il kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ'ye başvurduysanız hemen bakın!

TOKİ İlk Evim projesinin kura tarihleri sık sık araştırılıyor. Peki TOKİ yeni kura takvimi belli oldu mu? İl il kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ'ye başvurduysanız hemen bakın!

Doğalgaz yardımı ödemeleri ne zaman yatacak? Doğalgaz yardımı çıktığını nasıl anlarız?

Doğalgaz desteğinden yararlanan vatandaşlar, “Doğalgaz yardımı ödemeleri ne zaman yatacak? Doğalgaz yardımı çıktığını nasıl anlarız?” sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar!

PTT personel alımı ne zaman? PTT KPSS şartsız personel alımı yapacak mı?

Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT)'nın 2023 yılında personel alıp almayacağı merak konusu oldu. Peki, PTT personel alımı ne zaman? PTT KPSS şartsız personel alımı yapacak mı? İşte detaylar...

PTT 18-36 yaş arası KPSS şartsız personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak?

İş arayan binlerce vatandaş PTT'nin personel alımı yapıp yapmayacağını merak ediyor. Peki, PTT 18-36 yaş arası KPSS şartsız personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

PTT 18-36 yaş arası personel alımı başladı mı? KPSS şartsız personel alımı ne zaman? PTT 2023 alımlarında son dakika!

PTT'de perosnel olmak isteyenler, personel alımını merakla bekliyor. PTT 18-36 yaş arası personel alımı başladı mı? KPSS şartsız personel alımı ne zaman? PTT 2023 alımlarında son dakika!

Züchex ne zaman Haberi

Züchex ne zaman

Züccaciye sektörüne yön veren fuarda, Emsan yeni ve tasarım ürünlerini ilk kez katılımcılarına sergileyerek, yoğun ilgi gördü.


Sektöre kattığı yeniliklerle mutfakların vazgeçilmez markası olan Emsan, bu yıl 25’incisi düzenlenen Züchex Fuarı’nda yeni ürünlerini katılımcılara tanıttı. Emsan yeni porselen takımlardan bıçak setlerine, tencerelerden tasarım çay ve kahve fincanlarına kadar pek çok yeni ürününü ziyaretçileriyle buluşturdu. 


Tasarım Ürünler İlgi Odağı Oldu

Tasarımcı Sevil Acar ile çalışan Emsan, her zevke ve her yaşa hitap edecek çay bardağı ve kahve fincanı takımlarını ilk kez Züchex’te görücüye çıkararak, büyük beğeni topladı. 


Emsan, çizilme ve aşınmaya ultra dayanıklı olan Hard Stone tavaları, vintage renk ve desenden oluşan porselen yemek takımları, tamamı porselenden oluşan çaydanlıkları  3. Hall’deki standında sergileyerek katılımcılarına yeni ürünlerini tanıttı.


Emsan, bu yılki Züchex Fuarı’nı belirlenen hedefin üzerinde...