25 / 04 / 2024

Güneşli AB Yaşam Evleri fiyatları!

Güneşli AB Yaşam Evleri fiyatları!

Firma: AB Grup İnşaat

Proje: AB Yaşam Evleri

AB Yaşam Evleri konut projesinde 6 katlı 3 blok yer alıyor. Projede 24 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor. Peki Güneşli AB Yaşam Evleri fiyatları ne kadar?



AB Grup İnşaat tarafından hayata geçirilen Bağcılar  AB Yaşam Evleri  147 tane konuttan oluşuyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks daireler bulunuyor.


İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de inşa edilen AB Yaşam Evleri 'nin ödeme planı kapsamında yüzde 50 peşinatta kalan bedel için 24 ay vade farksız taksit yapılabiliyor.


Güneşli AB Yaşam Evleri fiyatları dairelerin konumlarına ve büyüklüklerine göre değişiyor. Projede yer alan konutların teslimleri hemen yapılıyor. 


Tem Otoyolu ve 212 AVM'ye 3 kilometre, Atatürk Havalimanı ve E-5 Otoyolu'na 4 kilometre, sahil yoluna ise 5 kilometre mesafede bulunan AB Yaşam Evleri 6 katlı 3 bloktan meydana geliyor. 


Güneşli AB Yaşam Evleri fiyatları 325 bin TL ile 1 milyon 500 bin TL değişiklik gösteriyor. Projede kapalı otopark, modern peyzaj alanları, çocuk oyun alanları, sauna ve fitness salonu gibi ortak kullanım alanları bulunuyor. 


AB Yaşam Evleri Bahçelievler adres: Kocasinan Merkez Mah. Malazgirt Cad. No : 39 Yenibosna / Bahçelievler 


AB Yaşam Güneşli Evleri  iletişim

Telefon: 0212 550 93 95 

Web: http://abgrupinsaat.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön