29 / 03 / 2024

güneşli ab yaşam evleri

güneşli ab yaşam evleri

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'a bağlı Güneşli'de inşa edilen AB Yaşam Evleri satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks dairelerden oluşuyor.

Güneşli AB Yaşam Evleri iletişim!

Güneşli AB Yaşam Evleri iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Toplamda 9 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen projede daire fiyatları 325 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Yenibosna AB Yaşam Evleri nerede?

Ödeme planı kapsamında 25 ay vade farksız taksit imkanı sağlanan AB Yaşam Evleri konut projesi 6 katlı 3 blok olarak inşa ediliyor. Peki Yenibosna AB Yaşam Evleri nerede?

Güneşli AB Yaşam Evleri satış fiyatları!

AB Yaşam Evleri Bağcılar projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks daire seçeneklerinden meydana geliyor. İşte Güneşli AB Yaşam Evleri satış fiyatları...

Güneşli AB Yaşam Evleri fiyatları!

AB Yaşam Evleri konut projesinde 6 katlı 3 blok yer alıyor. Projede 24 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor. Peki Güneşli AB Yaşam Evleri fiyatları ne kadar?

AB Yaşam Evleri güncel fiyatları!

AB Yaşam Evleri projesi daire teslimlerinin 2015 yılı içerisinde yapılması planlanıyor. Satış süreci devam eden Güneşli AB Yaşam Evleri güncel fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor.

AB Grup İnşaat AB Yaşam Evleri!

Toplamda 147 adet daireden meydana gelen AB Group AB Yaşam Evleri konut projesinin satış süreci devam ediyor. 24 ay vade farksız taksit imkanı sunulan projede dairelerin yüzde 65'i satıldı.

Güneşli’ deki AB Yaşam Evleri’nde kalan son 45 daireye yoğun talep!

“AB Yaşam Evleri” projesinin yüzde 65’i yeşil alandan oluşuyor. Çevresindeki sosyal yapı ile bütünleşen proje, Atatürk Havalimanı ve çevre yollarına birkaç dakika uzaklıktaki merkezi konumuyla da yatırımcıların ilgisini çekiyor...

Güneşli AB Yaşam Evleri fiyat!

AB grup İnşaat tarafından İstanbul Güneşli'de hayata geçirilen projede dairelerin alan büyüklükleri 65 ile 300 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Güneşli AB Yaşam Evleri fiyat bilgisi haberimizin devamında yer alıyor.

Güneşli AB Yaşam Evleri!

İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de hayata geçirilen proje AB Grup imzası taşıyor. 147 daireden meydana gelen Güneşli AB Yaşam Evleri projesi metrobüse 3 dakika mesafede bulunuyor.

AB Yaşam Evleri nerede?

AB Yaşam Evleri nerede sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. AB Yaşam Evleri projesinde dairelerin fiyatları 325 bin lira ile 1 milyon 500 bin lira arasında değişiyor...

AB Yaşam Evleri satışa çıkarıldı!

AB Grup İnşaat'ın Yaşam Evleri projesi görücüye çıktı. 3 blok halinde yükselen proje için Güneşli bölgesi seçildi. 147 adet daireden meydana gelen AB Yaşam Evleri'nde çeşitli ödeme seçenekleri bulunuyor.

Güneşli'deki 24 bin metrekarelik riskli alanın imar planı değişikliği askıda! 

İstanbul İli Bağcılar İlçesi Güneşli Mahallesi Riskli Alan Sınırları İçerisindeki 24 bin metrekarelik Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Bağcılar Güneşli ve Mahmutbey 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda! 

Güneşli Mahallesi, 2587 ada, 20, 21 parseller ve Mahmutbey Mahallesi, 3312 ada, 1 parselin bir kısmı, 3312 ada, 2 parsel, 2160 ada, 10 parselin bir kısmı, 1758 parselin bir kısmı ve bir kısım tescil harici alana ilişkin 1/5000 ölçekli 24.11.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Balance Güneşli'de yüzde 20 indirim imkanı!

Balance Güneşli projesi prestijli bir ofiste çalışmalarını sürdürmek ya da yatırım yapmak isteyenler için cazip seçenekler sunuyor. Projede tüm ofislerde yüzde 20 indirim imkânı devam ederken stüdyo ofislerde geçerli olan yüzde 10 KDV indirimi de uygulanıyor.

Balance Güneşli'de yatırım fırsatları!

Yatırım fırsatlarının sunulduğu Balance Güneşli'de ofisler satılık ya da kiralık, 50 metrekare ile 2 bin 500 metrekare arasında değişen envantere sahip...

Migros, Balance Güneşli Yaşam Sokağı'nda açıldı!

A plus olarak tasarlanan Balance Güneşli’de çalışanların ve bölgede yaşayanların sosyal hayatına hareketlilik getiren ve sokak kültürünü yansıtan Yaşam Sokağı’nda Migros MJet açıldı...

Balance Güneşli'de yatırım fırsatları devam ediyor!

Balance Güneşli'de yaşam başladı. Ofis yatırımı yapmak isteyen kurumsal firmalar ve serbest meslek sahiplerini kapılarını açtı. 

Balance Güneşli'de Sokak Kahvecisi açıldı!

Güneşli bölgesinde yaşayanların sosyal ve günlük ihtiyaçlarına yönelik oluşturulan ve sokak kültürünün yaşatıldığı "Yaşam Sokağı"nda markalar yerlerini almaya başladılar. 

Tulipa, Balance Güneşli'de!

Basın Ekspres bölgesinde gerek inşaat ve tasarım kalitesi gerekse sunduğu sosyal imkanlarıyla en prestijli ofis projesi olarak gösterilen Balance Güneşli’de, yaşama artı değer katacak hizmetleri ile Spa ve Sağlık Kulübü Tulipa Eylül ayı itibari ile yerini alıyor.

Balance Güneşli ofis bloklarında satış ve kiralama başladı!

Basın Ekspres’in tek A plus ofis projesi Balance Güneşli’de, Yaşam Sokağı ile entegre ‘müstakil ofis bloklarının’ satış ve kiralamasına Mart ayı itibari ile başlandı.

Balance Güneşli'de loft rezidanslar satışta!

Balance Güneşli, proje içinde konut olarak kullanıma sunulan loft rezidanslar ile prestijli bir yaşamın kapılarını aralıyor. Bu özel yaşam alanları Mart ayı sonuna kadar KDV indirimi avantajıyla satışta…

Balance Güneşli: Basın Ekspres'in fırsat sunan projesi!

Güneşli ve çevresinin tek A plus ofis projesi Balance Güneşli, teslime hazır ofisleri ile güçlü bir yaşam ve yatırım değeri olarak öne çıkıyor. Altyapı yatırımlarının hızla tamamlanması, kamu ve özel sektör yatırımlarının yoğunlaşması ile bölge İstanbul’un parlayan yıldızı…

Bağcılar Güneşli'de imar planı değişikliği!

İstanbul Bağcılar İlçesi, Güneşli Mahallesi'de belirlenen parseller ve tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Bağcılar Güneşli Semt Parkı açıldı!

Bağcılar’da inşaatı tamamlanan Güneşli Mahallesi Semt Parkı açıldı. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, inşa ettikleri park ile hemşehrilerinin tarımla, bahçeyle ve bağlarla iç içe yaşamasını hedeflediklerinin altını çizdi.

güneşli ab yaşam evleri Haberi

güneşli ab yaşam evleri

Toplamda 9 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen projede 147 adet daire yer alıyor. Proje 6 katlı 3 blok olarak tasarlandı. 


AB Yaşam Evleri satılık daire fiyatları 325 bin TL'den başlıyor. AB Grup İnşaat imzası ile yükselen projede 25 ay vade farksız taksit avantajı yer alıyor.


Güneşli AB Yaşam Evleri projesinde banka kredisi ve firma bünyasinde kredi ile ödeme yapılabiliyor. Projenin sosyal olanakları arasında fitness salonu, modern peyzaj alanları, sauna, çocuk oyun alanları ve kapalı otopark yer alıyor.


AB Yaşam Evleri Güneşli projesi lokasyon olarak Atatürk Havalimanı ve E-5 Otoyolu'na 4 kilometre, sahil yoluna 5 kilometre, Basın Ekspres Yolu ve Starcity AVM'ye 1 kilometre, Tem Otoyolu ve 212 AVM'ye ise 3 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor.


AB Yaşam Evleri satılık daire teslimleri hemen yapılıyor....