18 / 04 / 2024

Yenibosna AB Yaşam Evleri nerede?

Yenibosna AB Yaşam Evleri nerede?

Firma: AB Grup İnşaat

Proje: AB Yaşam Evleri

Ödeme planı kapsamında 25 ay vade farksız taksit imkanı sağlanan AB Yaşam Evleri konut projesi 6 katlı 3 blok olarak inşa ediliyor. Peki Yenibosna AB Yaşam Evleri nerede?



AB Grup İnşaat imzası ile yükselen  AB Yaşam Evleri  satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 7+1 dubleks olarak tasarlandı. Proje 9 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Yenibosna AB Yaşam Evleri nerede sorusunun yanıtı haberimizin devamında yer alıyor.


Daire teslimlerinin hemen yapılan AB Yaşam Evleri Güneşli projesi 147 adet daireden oluşuyor. Projede yer alan dairelerin yüzde 65'inin satışı tamamlandı.


Güneşli AB Yaşam Evleri projesinde yer alan daireler 325 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede firma bünyesinde kredi ve banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor.


Satış süreci devam eden 45 adet dairenin bulunduğu AB Yaşam Evleri Yenibosna projesinin ortak yaşam alanları arasında fitness salonu, kapalı otopark, modern peyzaj alanları, sauna ve çocuk oyun alanları bulunuyor.


Yenibosna AB Yaşam Evleri nerede?


AB Yaşam Evleri projesi İstanbul'un Bağcılar İlçesi'ne bağlı Güneşli'de inşa ediliyor. Proje; Tem Otoyolu ve 212 AVM'ye 3 kilometre, Atatürk Havalimanı ve E-5 Otoyolu'na 4 kilometre, Basın Ekspres Yolu ve Starcity AVM'ye 1 kilometre, sahil yoluna 5 kilometre mesafede yer alıyor.


Yenibosna AB Yaşam Evleri nerede?


Yenibosna AB Yaşam Evleri satış ofisi

Telefon: 0212 550 93 95 

Web: http://abgrupinsaat.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön