20 / 04 / 2024

AB Yaşam Evleri nerede?

AB Yaşam Evleri nerede?

Firma: AB Grup İnşaat

Proje: AB Yaşam Evleri

AB Yaşam Evleri nerede sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. AB Yaşam Evleri projesinde dairelerin fiyatları 325 bin lira ile 1 milyon 500 bin lira arasında değişiyor...



AB Grup İnşaat imzası ile hayata geçirilen  AB Yaşam Evleri  nerede sorusunun yanıtından önce projenin diğer detaylarından bahsedelim.


AB Yaşam Evleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 7 oda 1 salon dubleks daire tiplerinde dizayn edildi. Güneşli AB Yaşam Evleri toplam 147 adet konuttan meydana geliyor.


AB Yaşam Evleri'nde yer alan konutların büyüklükleri 65 metrekare ile 300 metrekare arasında değişiyor. AB Yaşam Evleri ödemeleri kapsamında yüzde 50 peşinatla 24 ay 0 faizle vadelendirilebiliyor.


AB Yaşam Evleri satış fiyatları 325 bin lira ile 1 milyon 500 bin lira arasında değişiyor. AB Yaşam Evleri ne zaman teslim sorusuna hemen yanıtı veriliyor.


AB Yaşam Evleri nerede sorusuna Kocasinan Merkez Mah. Malazgirt Cad. No : 39 Yenibosna / Bahçelievler yanıtı veriliyor.


AB Yaşam Evleri Bakırköy Deniz Otobüslerine 6 kilometre, Atatürk Havalimanı'na ve Dünya Ticaret Merkezi'ne sadece 4 kilometre,  Mahmutbey TEM gişelerine 4 kilometre ve metrobüs güzergahına ise 3 kilometre uzaklıkta yer alıyor.


AB Yaşam Evleri nerede?

AB Yaşam Evleri adres: Kocasinan Merkez Mah. Malazgirt Cad. No : 39 Yenibosna / Bahçelievler


AB Yaşam Evleri telefon: 0212 550 93 95

Web: http://abgrupinsaat.com/

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön