27 / 04 / 2024

Güneşli GPlus Divan Residence'ta 253 bin TL'den başlıyor!

 Güneşli GPlus Divan Residence'ta 253 bin TL'den başlıyor!

Firma: Mar Yapı

Proje: G Plus

Mar Yapı projesi Güneşli G Plus projesinde fiyatlar 253 bin TL'den başlıyor. İlk etap teslimleri yapılan G Plus projesinde 2. etap teslimleri Aralık 2013'te yapılıyor...




Mar Yapı tarafından İstanbul emlak piyasasının yükselen değeri Güneşli’de inşa edilen  G Plus  projesinin ilk etabı tamamlandı. Tüm dairelerin satışının gerçekleştiği ve Kasım ayı itibariyle anahtar teslimlerine başlanan ilk kulede hizmete girecek mağazalar bir bir yerini almaya başladı.


Konut sakinlerinin her türlü ihtiyacını karşılayabileceği bir yaşam alanı oluşturulacak projede, samimi ve zarif atmosferiyle yer alacak kurumlardan biri de Divan Cafeteria. G Plus ikinci etapta hayata geçirilen Divan Residence ve otelin işletmeciliğini de üstlenen Divan Grubu’nun hizmet kalitesini klasikleşmiş lezzetleriyle birleştiren Divan Cafeteria, G Plus sakinlerinin misafirlerini ağırlayabileceği özel yerlerden biri olacak.  


 Güneşli GPlus Divan Residence ta 253 bin TL den başlıyor!


Dünyaca ünlü kahve zinciri Starbucks da Divan Residence at G Plus’ta şimdiden yerini ayırttı. Dairelerin yüzde 98’inin satıldığı ve Aralık 2013’te tamamlanması planlanan G Plus ikinci etapta yer alacak Starbucks projedeki diğer ticari üniteler gibi dışarıya da açık olacağından bölgedeki buluşma noktalarından biri haline gelecek.


İhtiyacınız olan her şey G Plus’ta

Toplamda 32 bin metrekare üzerinde 3 etaptan oluşan karma bir proje olarak tasarlanan G Plus’ın ilk etabında 254 konut, 40 mağaza ve 3 bin 900 metrekare planlanabilir ofis alanı bulunuyor. Ebatları 33 ile 704 metrekare arasında değişen ve metrekaresi 25-50 dolar arası fiyatlarla kiraya verilecek olan ticari üniteler, marketten kuaföre, bankadan kuru temizlemeye kadar konut sakinlerinin yaşamını kolaylaştıracak ve bölgenin sosyal yaşamını hareketlendirecek şekilde oluşturulacak. Bölgenin prestijli projelerinden biri olan G Plus’ta yer alan 77 – 146 m2 büyüklüğündeki ofisler ise metrekaresi 4 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.


 Güneşli GPlus Divan Residence ta 253 bin TL den başlıyor!


G Plus projesinin ticari alanlarının kiralanmasına ilişkin önemli firmalarla görüşmelerin devam ettiğini belirten  Mar Yapı  Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, “G Plus’ta sosyal alanlarıyla, mağazalarıyla daire sahiplerinin her türlü hizmete rahatlıkla ulaşabilecekleri bir alan yaratıyoruz. Bu doğrultuda konseptimize uygun, projemize değer katacağına inandığımız firmalar ile işbirliğine gidiyoruz” dedi. 


Ticari ünitelere yoğun ilgi

Geleceğin Maslak’ı olarak görülen Güneşli bölgesinin yatırımcılardan da yoğun ilgi gördüğünü vurgulayan Özkök, “Sanayinin bölgeden çıkıp markalı konut projelerinin hayata geçmesiyle birlikte perakende sektörü de bölgedeki değişimin farkına vardı. G Plus’ta öncelikle ilk kuledeki ticari üniteleri kiralamayı amaçlıyorduk fakat gelen talepler doğrultusunda ikinci kulenin de kiralamalarına başladık. Perakendeciler ve tüketiciyi uygun zeminde buluşturarak G Plus projesinin içinde yer alacak herkesin mutlu olacağı bir ortam yaratma gayreti içindeyiz” şeklinde konuştu.


Atatürk Havalimanı’na ve ana arterlere yakınlığı ile çok özel bir lokasyonda yer alan G Plus projesinin ilk etabında 450 araçlık kapalı, 60 araçlık açık olmak üzere toplamda 510 araçlık otopark kapasitesi, yüzme havuzu, Fin hamamı, squash, fitness, spa, sauna ve masaj odalarıyla farklı fonksiyonlar içeren sağlık kulüpleri ve “kolaylık merkezi” bulunuyor.  


G Plus projesinin ikinci etabında Divan Grubu’nun işleteceği 282 rezidansın olduğu Divan Residence at G Plus ile 140 odalı bir otel ve 30 mağazalı bir alışveriş arkadı yer alıyor. 



projeye sor



Geri Dön