25 / 04 / 2024

Güngören Belediyesi ilçenin çehresini değiştiriyor!

Güngören Belediyesi ilçenin çehresini değiştiriyor!

Her ay yeni bir cadde ve sokakta çalışmalarını sürdüren Güngören Belediyesi, altyapısı tamamlanan tüm cadde ve sokakları " Erişilebilir Standart Yol " haline getirmeye devam ediyor.




Güngören Belediyesi, ilçenin çehresini değiştirmek ve halkın yaşam kalitesini artırmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. İlçenin altyapı sorununun yüzde 96’ini tamamlayan belediye yetkilileri, Erişilebilir Standart Yol çalışmaları ile hem görselliği hem de ulaşımı iyileştiriyor. Her ay yeni bir cadde ve sokakta çalışmalarını sürdüren yetkililer, altyapısı tamamlanan tüm cadde ve sokakları Erişilebilir Standart Yol haline getirmeye devam ediyor.


Önceliği altyapı düzenlemesi olan Erişilebilir Standart Yolların; kaldırımlarının genişleterek, yayaların ve engellilerin kullanımını kolaylaştırıyor olması, antialerjik polen üretmeyen ve dört mevsim yeşil kalan ağaçlar kullanılması, cep parklar ve estetik aydınlatmalar ilk göze çarpan özellikleri arasında.


Yıl içerisinde; Dönmez, Çelebi, Zeki, Poyraz, Cenap, Uzun Hasan sokaklarında ve Bayrampaşa, İlkyuva, Mustafa Yaşar caddelerinde Erişilebilir Standart Yol çalışmalarını tamamlayan Fen İşleri Müdürlüğü; Akarsu, Meydancık, Kemaliye sokaklarında ve Talatpaşa ve Davutpaşa caddelerinde ise çalışmalarına devam ediyor.




Geri Dön