28 / 03 / 2024

Güngören Real Merter'de 120 ay vadeyle!

Güngören Real Merter'de 120 ay vadeyle!

Güngören Real Merter'den daire veya dükkan alanlar yüzde 0.70 faiz oranını kullanabiliyor. Projede bağımsız bölümlerin teslimine 2017 başında başlanacak..



Real Merter projesi hakkında detaylı bilgi için tıklayın.


Türkiye’nin ilk toptan tekstil AVM ve ev konseptli projesi Real Merter, yeni sezona kampanya ile giriyor. 


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın faizleri düşürün çağrısından sonra başlayan kampanyalı konut ve ofis projeleri halkasına Real Merter de eklendi. 


Projede 120 aya kadar vade ve 0.70’den başlayan kredi faiz oranlarıyla ev ve ofis satın almak mümkün. Real Merter Konsorsiyumu ortağı Oliv Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Dokumacı, “Devlet projeleri gibi, özel sektör projelerinde de yüzde 1’in altında faizle ve daha uzun vadeyle konut ve ofis satışının gerçek olması sevindirici. Biz de TOKI ve Emlak Konut projelerinde olduğu gibi kredi faizlerini yüzde 1’in çok altına getirdik” şeklinde konuştu. Dokumacı sözlerini şöyle sürdürdü:


“Sayın Cumhurbaşkanımız önemli bir çağrıda bulundu. Bankalara faizi indirin dedi. Bu çağrı ülkemizin şu anki ortamında kat ve kat önemliydi. Herkes bu çağrıya uydu. Emlak Konut ve Toki projelerinde sunulmaya başlanan avantajları biz de sunuyoruz. Firma olarak, bizden daire veya dükkan alanlar %0.70 faiz oranını kullanabilecek. Ayrıca 120 aya kadar vade seçeneklerimiz de var. Altını çizmem gereken önemli bir konu da şu; Real  Merter, faiz oranını düşürdü ve 120 ay vade sundu. Bunlara rağmen mevcut fiyatlarına tek kuruş zam yapmadı. Bu kısım çok önemli. Kampanya döneminde tek kuruş zam yapmadan eski fiyatlarımız geçerli olacak. Bunu da herkesin bilmesinde fayda var.”


Tekstil dünyasının merkezi Merter’de hayata geçirilen Real Merter projesi, Oliv Yapı ve Vizyon Art Yapı konsorsiyumu tarafından yapılıyor. 248 daire ve 155 mağazadan oluşan projede, bağımsız bölümlerin teslimine 2017 başında başlanacak. Cadde mağazaları toptan AVM anlayışı ile yeni bir mimari ortaya koyan proje, kendi alanında Türkiye’nin ilklerinden biri olarak dikkat çekiyor.



www.realmerter.com

444 48 51




Geri Dön