19 / 04 / 2024

Güngören'deki okulların bakım ve onarım çalışmaları sürüyor!

Güngören'deki okulların bakım ve onarım çalışmaları sürüyor!

Bu kapsamda, Güngören Belediyesi; İncirlibahçe ve Yahya Çavuş İlkokulu'nda eksikliklerin giderilmesi amacıyla tadilat çalışmalarına başladı. Hızla devam eden çalışmalar titizlikle ve büyük bir dikkatle yürütülüyor.



Bu kapsamda, Güngören Belediyesi; İncirlibahçe ve Yahya Çavuş İlkokulu'nda eksikliklerin giderilmesi amacıyla tadilat çalışmalarına başladı. Çalışmalar çerçevesinde, okulların dış cephe boya ve bakım işlemleri yapılırken, tuvaletlerin yenilenme, koridorlann boyama ve bahçelerin düzenleme çalışmaları da titizlikle yürütülüyor. 


Program çerçevesinde, Ergün Öner- Mehmet Öner Anadolu Lisesi, Tuncay Azaphan Lisesi ve Abdi ipekçi Lisesi'nde gerekli tadilat ve düzenleme çalışmalarına en kısa sürede başlanacağını ifade eden belediye yetkilileri; okul yöneticilerinden gelen talepler çerçevesinde ilçedeki diğer okulların boya, tadilat ve bahçe düzenleme işlemlerinin devam edeceğini ifade ettiler. 


Göreve geldikleri günden bugüne time eğitime tam destek verdiklerini ve ilçedeki okulla gerekli yardımları yaptıklarını ifade eden Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman "Eğitime yapılan destek bir anlamda geleceğimize bir yatırım. 


Çocuklarımızın sağlıklı bir şekilde eğitim almalan ve ihtiyaçiannın karşılan malan bizim için çok önemli, ilçemizdeki tüm okulların depreme dayanıklı hale getirilmesi için gerekli çaiışmalan yaptık. Bugün ilçemizdeki bütün okullar deprem riskine karşı güvence altında. Aynca, ilçemizde bulunan kutlardaki eksikliklerin giderilmesi için yöneticilerle irtibata geçerek gerekli çaiışmalan yapmaya devam ediyoruz. Bu çerçevede, okullar boyanıyor, ihtiyacına göre tuvaletler yenileniyor, bahçe düzenlemeleri titizlikle yapılıyor. Bundan sonra da okullarda yapılan tadilatlar devam edecek" şeklinde konuştu. 


Son An


Geri Dön