19 / 04 / 2024

Günışığı Konakları 2,5 dönümlük bahçe içinde inşa ediliyor!

 Günışığı Konakları 2,5 dönümlük bahçe içinde inşa ediliyor!

Günışığı Konakları değişik spor aktivitelerinden alışveriş imkanına kadar birçok olanağı içinde barındırıyor. Vadi içinde göl ve deniz manzarasına hakim konumda frayata geçirilen 263 dönüm arazi üzerine kurulu toplam 121 konak bulunuyor...




Günışığı Konakları değişik spor aktivitelerinden alışveriş imkanına kadar birçok olanağı içinde barındırıyor. Vadi içinde göl ve deniz manzarasına hakim konumda hayata geçirilen 263 dönüm arazi üzerine kurulu toplam 121 konak bulunuyor. 


Başlangıç 850 bin $ Ortalama 2,5 dönümlük bahçe içinde yer alan konaklarda özel yüzme havuzu ve kapalı garaj yer alıyor. Her biri 3 kattan oluşan konaklar 520,650 ve 950 metrekarelik alternatifiyle 1,5 ile 3 dönüm arazi üzerine kurulu müstakil bahçeleriyle dikkat çekiyor. Banka sahibi olmak isteyenlere farklı alternatifler sunuluyor. Şirket bünyesinde kredi kullanıldığında yüzde 30 peşinat ödeniyor, kalan konut bedeli ise 30 aya 0 faiz ile vadelendiriliyor. Projede yer alan konaklar tamam ve natamam şeklinde satılıyor. Natamam konakların fiyatı başlıyor. 


Bugün Gazetesi


Geri Dön