26 / 04 / 2024

Günışığı Konakları, Galatasaray'ı bekliyor!

Günışığı Konakları, Galatasaray'ı bekliyor!

Günışığı Konakları'ndaki Pruva Mahallesi'nin yüzde 25'lik özel ve müstakil yerleşim alanı Galatasaraylıların kontenjanına sunuldu



Günışığı; gayrimenkul sektöründe bir ilke imza atarak; pruva mahallesinin yüzde 25'lik özel ve müstakil yerleşim alanını site içinde ikinci özellikli giriş ve çıkışa sahip olarak sadece Galatasaraylıların kontenjanına sundu.

"Aslan yattığı yerden belli olut" diyen, Günışığı Pazarlama ve Satış Koordinatörü Bilge Özdemir, Galatasaray Kulübü'nün Florya Metin Oktay Tesisleri'nin Büyükçekmece'ye taşınması için gerekli arsa tahsis protokolünün bugün, kulüp başkanı Adnan Polat ile Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün arasında imzalanmasını takiben, projelerinde Galatasaraylılara özel mahalle düzenlendiğini açıkladı.

Günışığı konut projesi; Güvensa Yapı İnşaat A.Ş tarafından Büyükçekmece Göl Vadisinde geliştirilmektedir. Proje; vadi yapısı içinde göl, deniz manzarasına hakim ve Büyükçekmece'ye taşınacak Galatasaray futbol antrenman tesislerine çok yakın konumdadır. 
 
"Konak kültürünü" taşıyan 121 villalık Günışığı Konakları; Panaroma ve Pruva Mahallelerinden oluşmaktadır. Projenin tamamı Haziran 2010'da yerleşim ve yaşama açılacaktır.
 
Günışığı konaklarını; çevredeki diğer projelerden ayıran en büyük özelliği  "büyüklük ve konsept" olarak vadinin "tek butik" müstakil konak projesi olması ve projenin trafik, gürültü, görüntü kirliliğinin uzağında vadinin en huzurlu noktasında bulunmasıdır.
 
Günışığı Konakları, Pruva Mahallesi'nde Galatasaray için düzenlediği özel mahallede konak iç kullanım alanları 388 metrekare, 520 metrekare ve 640 metrekarelik 3 farklı konak alternatifi sunmaktadır.
 
1.5 ile 3 dönüm arasında müstakil bahçelere ve 50 metrekarelik açık yüzme havuzuna, yaklaşık 40 metrekarelik 2 otoluk kapalı garaja sahip asansörlü konaklar :

- kısmı ince inşaat "İç dekorasyona hazır"
- butik anahtar teslimdir
 
212 850 81 95
www.gunisigikonaklari.com
[email protected]

İlgili haber

Günışığı Konakları'nda 500 bin dolara!


Geri Dön