29 / 03 / 2024

Gürallar Yapı Genel Müdürü Evrim Karayel’den MIPIM yorumu!

Gürallar Yapı Genel Müdürü Evrim Karayel’den MIPIM yorumu!

Fransa'nın Cannes kentinde gerçekleştirilen MIPIM 2014 Fuarı'na ziyaretçi olarak katılan Gürallar Yapı Genel Müdürü Evrim Karayel, bu yıl 25’ncisi düzenlenen MIPIM’le ilgili bazı yorumlarda bulundu...



MIPIM Fuarı'nın ülkemiz için çok önemli olduğunu söyleyen Evrim Karayel,  “Biz Türk geliştiriciler ve yatırımcıların burada elde ettikleri kontaklarla uluslararası gayrimenkul sektöründe daha büyük ortaklıklar doğması için güzel adımlar atılabiliyor. Gürallar Yapı olarak bu fuarda birçok yabancı fonla bağlantıya geçip onlarla nasıl iş geliştirebileceğimiz konusunda detayları konuşmaktan mutluluk duyuyoruz. Bununla birlikte işimizi daha profesyonelce yapabilmenin de yollarını öğrenmiş oluyoruz. MIPIM’i öğretici, iletişim gücünü artırıcı ve aynı zamanda kontaklarımızı geliştirici bir fuar olarak görüyorum” diye konuştu.

 

MIPIM’e her sene geldiğini söyleyen ve bu yılki katılımın geçen yıla oranla daha az olduğunu belirten Evrim Karayel, “Geçen yıl Türk katılımcıları olarak fuardaki en iyi sezonumuzu geçirmiştik. Fakat bu yıl katılımcı sayısı oldukça düşük. Fuara katılan yatırımcılar da geliştiriciler de sayılarını azaltmış. Ülke olarak daha fazla kendimizi göstermeliyiz. Gayrimenkul sektörünü büyütmek istiyorsak, sektördeki uluslararası oyunculara daha fazla temasta bulunmamız gerekiyor. Umarım önümüzdeki yıllarda daha çok katılımcı olur” dedi.


Geri Dön