25 / 04 / 2024

Gürallar Yapı Lapis Han ödemeleri!

Gürallar Yapı Lapis Han ödemeleri!

Firma: Gürallar Yapı

Proje: Lapis Han

Gürallar Yapı Lapis Han ödemeleri yüzde 50 peşinat sonrasında, Gürallar Yapı bünyesinde vadeli olarak yapılıyor. Lapis Han Kartal'da ofis fiyatları 280 bin TL'den başlıyor...




Gürallar Yapı tarafından İstanbul Kartal ilçesinde inşasına başlanan  Lapis Han  ofis projesi olarak yükseliyor. Tek blok olarak inşa edilen  Gürallar Yapı  Lapis Han projesinde 160 adet ofis ve 40 adet ticari ünite yer alıyor.


Gürallar Yapı Lapis Han ödemeleri haberimizin devamında yer alıyor. 32 bin metrekare alanda hayata geçirilen Gürallar Yapı Lapis Han Kartal projesinde kapalı otopark, fitness merkezi, güvenlik, copy center, sauna, vale gibi sosyal imkanlar bulunuyor. 


Gürallar Yapı Lapis Han ödemeleri!


Gürallar Yapı Lapis Han ödemeleri!


Gürallar Yapı Lapis Han ödemeleri!


Gürallar Yapı Lapis Han ödemeleri yüzde 50 peşinatla yapılıyor. Ofis bedelinin yarısını peşinat olarak ödedikten sonra, kalan yüzde 50 tutar için 3'er aylık olmak üzere vadelendirme yapılıyor.


Ofis fiyatlarının 280 bin TL'den başladığı Gürallar Yapı Lapis Han Kartal'da ofislerin alanları 57 metrekare ile 2 bin metrekare arasında değişiyor. Gürallar Yapı Lapis Han projesi Kartal'da Adalat Sarayı'na 1 kilometre mesafede inşa ediliyor.


Telefon: 0216 577 10 00

Web Adresi: www.gurallaryapi.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön