26 / 04 / 2024

Gürmar, 15. mağazasını Poligon'da hizmete açtı!

Gürmar, 15. mağazasını Poligon'da hizmete açtı!

İzmir'de 10 yıldır faaliyet gösteren Gürmar Mağazaları'nın Poligon'da açılan yeni mağazasıyla birlikte firmada çalışan sayısı 800'e yükseldi...



İzmir'de 10 yıldır faaliyet gösteren Gürmar Mağazalar Zinciri'nin yeni halkası, Hatay Poligon'da törenle hizmete açıldı.  İzmir  Ticaret Odası (İTO) Meclis Başkanı Necip Kalkan'ın, Gürmar Genel Müdürü Veli Gürler ile birlikte açılış kurdelesini kestiği mağazanın açılışına, yüzlerce vatandaş özel kampanyalar ve indirimler nedeniyle akın etti.
Açılış konuşmasını yapan İTO Meclis Başkanı Necip Kalkan, 'Gürler ailesine, kendi bünyesinde çalıştırdığı 800 kişiyle istihdam sorununa büyük ölçüde çözüm getirdiği ve İzmir ekonomisine büyük katkılar sağladıkları için teşekkür ediyoruz. Buradan yaptığınız her alışveriş yurtdışına değil, İzmir'e kalıyor' dedi.

'İDDİALIYIZ'
İzmir'de 15. mağazalarını açtıklarını belirten Ege Perakendeciler Derneği Başkanı ve Gürmar Genel Müdürü Veli Gürler ise, 'Gürmar Mağazalar Zinciri olarak 15. mağazamızı açmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Poligon mağazamızda 6 bin çeşit ürünümüz, 30 kişilik personelimiz ve indirimli fiyatlarımızla her zaman bizi tercih eden müşterilerimizin hizmetindeyiz' diye konuştu.
Gürler, mağazalarda kendi imalatları olan Gürsüt markalı süt ürünlerini de satışa sunduklarına dikkat çekerek meyve ve et reyonunda iddialı olduklarını vurguladı.
Yeni Asır/Tolga Tekin


Geri Dön