19 / 04 / 2024

Gürmar 21'inci mağazasını Bornova'da açtı!

Gürmar 21'inci mağazasını Bornova'da açtı!

Bornova'daki açılış törenine Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır, İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu, İTO Meclis eski Başkanı Selami Özpoyraz, çok sayıda seçkin davetli ve vatandaşlar katıldı.




Kaliteli ürün ve hizmet anlayışı ile perakende sektörünün etkin markalarından olan Gürmar, 21'inci mağazasını Bornova Manavkuyu'da açtı. "Evimize götürmeyeceğimiz hiçbir ürünü mağazalarımıza sokmuyoruz" diyen Gürmar Genel Müdür Veli Gürler, İzmirlilerin Gürmar'a sahip çıktığını söyledi. Bornova'daki açılış törenine Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır, İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu, İTO Meclis eski Başkanı Selami Özpoyraz, çok sayıda seçkin davetli ve vatandaşlar katıldı.


Bölge halkı tarafından yoğun ilgiyle karşılanan açılış töreninde konuşan Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır, "Milli sermayeyle, çalışanı yerli olan kazancı yine yerelde tüketilen bir mağazalar zinciri Gümar. Bunu başaran bu Gürler ailesini kutluyorum. Bu mağazaların sonuncusu olmayacak. Diliyorum tüm yurt çapına yayılarak sermayemizi yurt içinde tutan ve yarattığı istihdamla ekmek kazanma vesilesi olan mağazalar açmalarını diliyorum. Hayırlı olsun" dedi. 


Yeni Asır


Geri Dön