24 / 04 / 2024

GÜSİAD İnşaat Sektör Komisyonu kuruldu!

GÜSİAD İnşaat Sektör Komisyonu kuruldu!

Gümüşhane Sanayici ve İşadamları Derneği (GÜSİAD) Genel Başkanı Yüksel Yalçın, kurumun organizasyon yapısında inşaat sektör komisyonunu oluşturduklarını söyledi.



Gümüşhane Sanayici ve İşadamları Derneği (GÜSİAD) Genel Başkanı Yüksel Yalçın, kurumun organizasyon yapısında inşaat sektör komisyonunu oluşturduklarını açıkladı.  Yaptığı açıklamada inşaat sektör komisyonu başkanlığına da yönetim kurulu üyesi Cahit Karakullukçu’nun, yardımcılığına ise Yüksel Hamzaoğlu’nun atandığını kaydeden Yalçın, “İstanbul başta olmak üzere Türkiye'deki inşaat sektörünün çok büyük bir kısmında imzası olan Gümüşhaneli inşaat firmalarımızın daha organize ve birbiriyle güçlendirilmiş iletişimlerini temin etmek suretiyle daha büyük projelerde konsorsiyumların gelişimini sağlayacak üretken ve nitelikli sonuçları olan bir komisyon olacak. Bu komisyonumuz GÜSİAD'ın aynı zamanda yıldız oluşumlarından biri olacaktır” dedi.


İnşaat sektörünün Gümüşhaneli işadamları camiasının en güçlü olduğu alanlardan birisi olduğunu ifade eden Yalçın, “Kent yaşam merkezleri, iş merkezleri, toplu konutlar, yol köprü viyadük inşaat, tünel dahil büyük boyutlu projelerin altında imzası olan İnşaat firmalarımızın gelişimi için birlikte gayret içerisinde olacağız. Komisyon başkanı ve başkan yardımcısı arkadaşlarımız bu çalışmalarımıza ve hedeflerimize ivme katacak iş tecrübeleri ile sektörün yıldız firmalarındandır” şeklinde açıklamalar yaptı. 


Genel Başkan Yalçın, Gümüşhane Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümü ile inşaat sektörü komisyonu arasında ön görüşmesi yapılan işbirliği çalışmalarının söz konusu çalışmalara akademik değer katacağını dile getirerek, “Bu konuda sayın rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek de bir mutabakatımız vardır. Komisyonumuz ileriye dönük iş programlarını yakın zamanda paylaşacaktır. GÜSİAD'a ve iş dünyasına başarılar getirmesini temenni ederim” dedi. 


Gümüşhane Haber 


Geri Dön