19 / 04 / 2024

GYODER Akademi Gayrimenkulün Vergisel Boyutu Eğitimi 24 Ekim'de!

GYODER Akademi Gayrimenkulün Vergisel Boyutu Eğitimi 24 Ekim'de!

GYODER Akademi Gayrimenkulün Vergisel Boyutu Eğitimi 24 Ekim Perşembe günü gerçekleştirilecek...



Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Akademi Gayrimenkulün Vergisel Boyutu Eğitimi 24 Ekim Perşembe günü gerçekleştirilecek. Eğitim PwC Türkiye'den Ersun Bayraktaroğlu tarafından verilecek. Eğitimin son kayıt tarihi 22 Ekim, katılım ücreti 350 TL.

Neden Katılmalısınız?

Gayrimenkul sektörünün önemli oyuncuları olan kurumsal ve bireysel arsa sahipleri, geliştiriciler, inşaat şirketleri, yatırımcılar piyasasını çok iyi bildikleri gayrimenkulden sağladıkları/sağlayacakları faydayı maksimize ederken, konunun vergisel yönünü de ihmal etmemeliler. Yatırımla ilgili kararlar alınırken, işlemler yürütülürken konunun ticari yönü kadar önemli olan vergisel yönü de gerekli özenle ele alınabilirse daha sonra tespit edilmesi halinde oluşabilecek yüksek risklerin önlenmesinde ya da yönetilmesinde mükelleflere çok fazla fayda sağlayacaktır. Bu eğitimde gayrimenkul yatırımı aşamalı olarak ele alınarak her bir aşamadaki vergisel yükler/fırsatlar değerlendirilmeye çalışılacaktır.

Kimler Bu Eğitime Katılmalı?

Gayrimenkulü bir yatırım aracı olarak gören gerçek ya da tüzel kişiler, gayrimenkul şirketlerinin yöneticileri, gayrimenkul finansmanı ile uğraşanlar, gayrimenkul projelerine fizibilite hazırlayanlar, aktiflerinde gayrimenkul bulunan kurumların mali işler yöneticileri bu eğitime katılabilirler.
 


Geri Dön