19 / 04 / 2024

GYODER Akademi, turizm yatırımlarına yön verecek!

GYODER Akademi, turizm yatırımlarına yön verecek!

“Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu” GYODER, oluşturduğu GYODER Akademi, bünyesinde, Bilgi Eğitim ile yaptığı işbirliği ile turizm yatırımlarına yön verecek. sertifika programı 21 Kasım’da İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü’nde başlayacak.



“Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu” GYODER, oluşturduğu GYODER Akademi, bünyesinde, Bilgi Eğitim ile yaptığı işbirliği ile turizm yatırımlarına yön verecek. ‘Turizm Yatırımları, Yeni Jenerasyon Oteller ve Otel Açılış Öncesi Süreç Yönetimi’ sertifika programı 21 Kasım’da İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü’nde başlayacak. 

Dört hafta sürecek eğitime turizm profesyonelleri, proje geliştirme alanında çalışan profesyonellerinin yanı sıra mimar ve iç mimarlar, otel yatırım sürecinde veya açılma aşamasında olan otel yatırımcıları, otel çalışanları, öğrenciler ve bu alana ilgi duyan herkes katılabilecek. 

Turizm yatırımlarında, yatırımın geri dönüşünü doğrudan etkileyen anahtar konularla giriş yapılacak eğitimde, doğru yerde, doğru hedef kitleye doğru ürünün sunulması, doğru konsept geliştirme, markalandırma, otel marka seçimi konuları işlenecek. Zincir ve kalite güvencesi sağlayan birlikteliklere üyelik, işletme modelleri, yatırım doğrultusunda hukuksal açıdan dikkat edilmesi gereken hususlar konularında genel bilgilerin verileceği eğitimde, finansal performansı ve yatırımı birebir etkileyen kavram geliştirme ve önemi, fizibilite ve fizibilitedeki önemli kalemler ve turizm yatırımlarının ekonomik boyutuyla ilgili başlıklar da konuşulacak. 

‘Turizm Yatırımları, Yeni Jenerasyon Oteller ve Otel Açılış Öncesi Süreç Yönetimi’ eğitiminde yeni kuşak davranış modelleri incelenecek ve yeni kuşağın talep ve isteklerine göre şekillenen yeni konaklama trendleri ve ürün segmentasyonu hakkında katılımcılar bilgilendirilecek. Otellerin açıldıktan sonra operasyon süreçlerinde daha etkin iyi hizmet verebilmeleri ve pazara daha etkin bir giriş yapabilmeleri için açılış öncesi süreçlerinde izlenmesi gereken yollar incelenerek, otel açılış sürecinin işleyişi ve temel kalemleri hakkında katılımcılara çok özel bilgiler verilecek.

Dört hafta sürecek eğitim programı 21 Kasım – 12 Aralık tarihleri arasında Cumartesi günleri 09.30  – 17.30 saatleri arasında olacak. GYODER, TUROB üyelerine ve öğrencilere sertifika programı ücreti üzerinden yüzde 10 indirim uygulanacak.

Sertifika programına; Servotel Yönetim Kurulu Başkanı Ömer İsvan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayla Heyfegil, Turizm Operasyonlarından Sorumlu Direktörü Sedat Nemli, Yönetim Kurulu Üyesi ve GYODER Turizm Yatırımları Komitesi Başkanı Melda Bayraktaroğlu, Kıdemli Danışman Yiğit Şatıroğlu, Kıdemli Danışman Nihan Karahanoğlu’nun yanında, DTM Hospitality Consulting Kurucu Ortağı Defne Gezen, RK Danışmanlık Kurucu Ortağı Rengin Karahan, İktisat Doktoru Nilsun Tümer, Alice BBDO Stratejik Planlama Direktörü Onur Erdoğan, Yurttutan Gürel Yörükel Kurucu Ortağı Sibel Yurttutan da eğitmen olarak katılacak. 



Haber Büyükçekmece Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Gayrimenkul sektöründe özellikle son yıllarda artan yatırımlar ve dünya ölçeğinde gerçekleştirilen projeler, sektörde nitelikli profesyonellere duyulan ihtiyacı arttırmakta. "Türkiye'nin Gayrimenkul Platformu" GYODER de, hem sektörün gelişimi için ihtiyaç duyulan konuları tespit etmek ve sektör çalışanlarının bu konularda bilgilerini güncellemek, hem de sektöre yeni girecekleri yetiştirmek amacıyla hayata geçirdiği "GYODER Akademi" ile eğitimlerine devam ediyor. 


Gayrimenkul sektörünün en etkin platformu GYODER, sektörün bilgiye ve veriye olan ihtiyacı, sektördeki güncel bilgilerin paylaşılması ve pekiştirilmesinden yola çıkarak oluşturduğu GYODER Akademi'de eğitimlerine başladı. 


GYODER Akademi, yaşam boyu öğrenim anlayışına uygun olarak düzenlediği Sertifika Eğitim Programları'nda teorik eğitimi, pratik eğitim ile birleştirerek, katılımcıların gerekli olan bilgi ve becerileri kazanmalarını sağlıyor ve kursiyerlerin kariyer gelişimine katkıda bulunuyor. 


Sektörü ilgilendiren önemli konularda, alanında uzman birçok sektör profesyoneli ve uygulayıcılar ile eğitimlerin gerçekleştirildiği GYODER Akademi'de, gündemi yakalayarak, bireylerin iş yaşamında ihtiyaç duydukları en temel konular dikkate alınarak geliştirilen içerikler, katılımcıların bilgi açısından en etkin şekilde aktarılması gözetilerek hayata geçiriliyor. 


"Gayrimenkul Finansmanı, Gayrimenkul Hukuku, Gayrimenkulde Satış ve Pazarlama Stratejileri, Sosyal Medya Uygulamaları, Pazar Araştırması, Proje Geliştirme ve Best-Use Uygulamaları, Gayrimenkulde Finansal Enstrümanlar, İş Sağlığı ve Güvenliği" gibi farklı alanlarda eğitimler, üniversiteler ve diğer sektörel kurumlarla işbirliği içinde gerçekleştiriliyor. Eğitimlerin sonunda, katılımcılara, kısa süreli seminer programları bitiminde "Katılım Belgesi" ve daha uzun süreli sertifika programları bitiminde ise "Eğitim Sertifikası" veriliyor. 


Bu programlardan Bilgi Üniversitesi işbirliği ile gerçekleştirilen ve turizm yatırımlarında, yatırımın geri dönüşünü doğrudan etkileyen anahtar konulara genel bir bakışla, doğru yerde, doğru hedef kitleye doğru ürünün sunulması, doğru kavram geliştirme, markalandırma, otel marka seçimi, zincir ve kalite güvencesi sağlayan birlikteliklere üyelik, işletme modelleri, yatırım doğrultusunda hukuksal açıdan dikkat edilmesi gereken noktalar konularında bilgilerin verildiği "Turizm Yatırımları, Yeni Jenerasyon Oteller ve Otel Açılış Öncesi Süreç Yönetimi" programı, geçtiğimiz hafta GYODER Akademi'de başladı. 


Büyükçekmece Gazetesi


Geri Dön