26 / 04 / 2024

GYODER Mülk ve Tesis Yönetimi Sorunlarına Çözüm Önerileri semineri bugün!

GYODER Mülk ve Tesis Yönetimi Sorunlarına Çözüm Önerileri semineri bugün!

GYODER'in Gayrimenkulde Etkin Yönetim: Mülk ve Tesis Yönetimi Sorunlarına Çözüm Önerileri başlıklı çözüm platformu bugün saat 14:00'te gerçekleşiyor.



GYODER'in Gayrimenkulde Etkin Yönetim: Mülk ve Tesis Yönetimi Sorunlarına Çözüm Önerileri başlıklı çözüm platformu bugün saat 14:00'te gerçekleşecek.

Platform, GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu’nun açılış konuşmasıyla başlayacak. Çözüm platformunda moderatörlüğü ise GYODER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve PwC Türkiye Ortaklarından Ersun Bayraktaroğlu üstlenecek.

GYODER Mülk ve Tesis Yönetimi Sorunlarına Çözüm Önerileri semineri bugün!

CBRE Türkiye Genel Müdürü Can Yalnızcan'ın Mülk Yönetimi: Etkin Yönetimin Önündeki Engeller konusunu, Esas Gayrimenkul CEO'su Cem Eriç, Türk Eğitim Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Kürşat Serkan Hakan ve ECE Türkiye Genel Müdür ve CFO'su Nuri Şapkacı'nın Mülk Yönetiminde Birlikte Çözüm Arayışları konusunu, TSP Yönetim Kurulu Üyesi ve TRFMA Başkanı Gökçenur Çelebloğlu'nun Tesis Yönetimi: Doğru Yönetebiliyor Muyuz? konusunu, RGM Türkiye CEO'su Alp Parmaksızoğlu, GYODER Yönetim Kurulu Üyesi ve Servotel Yönetici Ortağı ve Asbaşkanı Ayla Heyfegil, Apsiyon Kurucu Ortak ve CEO'su Kudret Türk ve CBRE Türkiye Operasyon Direktörü Özge Bilginer'in Tesis Yönetiminde Birlikte Çözüm Arayışları konusunu ele alacağı çözüm ortağı programı Dijital Network Alkaş'ta düzenlenecek.

 

GYODER Mülk ve Tesis Yönetimi Sorunlarına Çözüm Önerileri semineri 22 Ekim'de!

 

 


Geri Dön