20 / 04 / 2024

GYODER Akademi'nin Akademi Tesis Yönetimi Semineri 18 Şubat'ta!

GYODER Akademi'nin Akademi Tesis Yönetimi Semineri 18 Şubat'ta!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Akademi'nin Akademi Tesis Yönetimi Semineri 18 Şubat'ta İlhami Akkum tarafından verilecek...



Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Akademi'nin Akademi Tesis Yönetimi Semineri 18 Şubat'taOmurga Gayrimenkul Portföy Yönetim Kurulu Danışmanı İlhami Akkum tarafından verilecek.

Neden Katılmalısınız?

Gayrimenkul yatırımlarında başlangıç değerinin korunması, ürünün işletme sürecinde de başlangıçtaki stratejik hedeflere uygun şekilde işletilebilmesiyle mümkün olabilmektedir. Bunu sağlamak için tesis yönetimi süreçlerinin stratejik planlama aşamasından başlayarak, yatırım kararlarının alınması, yapımı, işletmeye alınması ve işletilmesini içeren gayrimenkul yaşam döngüsü içerisinde yer alabilmesinin değere önemli katkısı olacağı değerlendirilmiş, bu çerçevede tesis yönetimi süreçlerine ilişkin standartlar geliştirilmiştir.

Tesis yönetimi deneyimlerinden süzülen bilgilerin ortaya konulması ve tesis yönetimi süreçlerinin gayrimenkul geliştirme süreçlerine eklemlenmesiyle kaynak israfının önüne geçilmesi, değerin optimize edilmesi, değer kaybının ve yanlış yatırımların önlenmesi mümkün olmaktadır.

Seminerin İçeriği Nedir?

Tesis yönetimi hizmetlerinin kapsamı
Tesis yönetiminin etki alanları
Tesis yönetiminde yaşanan sorunlar
Tesis yönetiminden gayrimenkul geliştirme sürecine bilgi akışı
Tesis yönetim standartları
Tesis yönetiminden gayrimenkul geliştirmeye - oluşan değerin korunup sürdürülmesi üzerine öneriler
Kimler Katılmalı?

Gayrimenkul sektörü paydaşları, yatırım yöneticileri, varlık yöneticileri, geliştirme profesyonelleri bu seminere katılabilir.


Geri Dön