20 / 04 / 2024

GYODER Akademi A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi webinarı 3 Şubat'ta!

GYODER Akademi A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi webinarı 3 Şubat'ta!

GYODER Akademi seminerlerini “A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi” eğitimi ile devam ettiriyor. GYODER Akademi ve Türk Eğitim Vakfı (TEV) işbirliği ile hayata geçirilen  “A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi” eğitim programına, 3 Şubat Perşembe günü start verilecek. 



Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER, sektöre değer katan seminer programlarını, gayrimenkul portföy yönetimi konusu ile sürdürüyor. GYODER Akademi ve Türk Eğitim Vakfı (TEV) işbirliği ile hayata geçirilen  “A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi” eğitim programına, 3 Şubat Perşembe günü start verilecek. 
Programda Gayrimenkul Portföyü Varlık Yönetimi, Hukuki Alt Yapı Yönetimi, Teknoloji Yönetimi; Gayrimenkul Proje Geliştirme Süreçleri, Yatırım ve Proje Finansman Yönetimi, Entegre Bütçe - Gider - Tasarruf Yönetimi; Satış - Pazarlama - PR Yönetimi ve Portföy Yönetiminde Sürdürülebilirlik gibi pek çok konu, sektörün önemli eğitimcileri ve tecrübeli isimleri tarafından masaya yatırılacak. 

GYODER Akademi A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi webinarı 3 Şubat ta!

GYODER Akademi’nin, teorik eğitimi pratik hayat ile bir araya getirdiği, yaşam boyu öğrenim anlayışına paralel olarak gerçekleştirdiği sertifika programları, konuya ilgi duyan sektör profesyonellerinin katılımı ile düzenleniyor. “A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi” eğitim programına gayrimenkul geliştiricileri, gayrimenkul yönetimi uzmanları/yöneticileri, perakende, banka, GYO, GYF, yatırımcı firmaların gayrimenkul varlık yönetim uzmanları/yöneticilerinin yanı sıra şirket ve kamu kurumlarının gayrimenkul ve emlak çalışanları, çoklu gayrimenkul portföy yönetimine ilgi duyan herkes katılım gösterebiliyor. 

6 hafta devam edecek eğitim programı hafta içi Perşembe günü 19.00-22.00, hafta sonu ise Cumartesi günü 09.30-12.30 saatleri arasında online webinar şeklinde düzenleniyor. 

Katılımcılar eğitim tamamlandığında yapılacak değerlendirme sınavı sonrasında katılım belgesi almaya hak kazanacak. Programa kayıt yapılması için son tarih 1 Şubat 2022 olarak belirlendi. 

Konut sektöründe 2022'de neler gündem olacak?


Geri Dön