26 / 04 / 2024

GYODER Tesis Yönetimi Semineri 18 Şubat'ta! 

GYODER Tesis Yönetimi Semineri 18 Şubat'ta! 

GYODER Akademi'nin düzenlediği Tesis Yönetimi Semineri, 18 Şubat'ta Omurga Gayrimenkul Portföy Yönetim Kurulu Danışmanı İlhami Akkum'un eğitmenliğinde gerçekleştirilecek...



GYODER Akademi'nin düzenlediği Tesis Yönetimi Semineri, 18 Şubat'ta Swissotel Bosphorus Özyeğin Üniversitesi MBA Kampüs binasında gerçekleştirilecek. Seminer 9:30'da başlayıp, 12:30'da sona erecek. 

Gayrimenkul yatırımlarında başlangıç değerinin korunması, ürünün işletme sürecinde de başlangıçtaki stratejik hedeflere uygun şekilde işletilebilmesiyle mümkün hale geliyor. Bunu sağlamak için tesis yönetimi süreçlerinin stratejik planlama aşamasından başlayarak, yatırım kararlarının alınması, yapımı, işletmeye alınması ve işletilmesini kapsayan gayrimenkul yaşam döngüsü içerisinde bulunabilmesinin değere önemli katkısı olacağı belirlenerek bu çerçevede tesis yönetimi süreçlerine dair standartlar oluşturuldu.

Tesis yönetimi deneyimlerinden süzülen bilgilerin ortaya çıkarılması ve tesis yönetimi süreçlerinin gayrimenkul geliştirme süreçlerine eklenmesiyle kaynak israfının engellenmesi, değerin optimize edilmesi, değer kaybının ve yanlış yatırımların önlenmesi mümkün hale geliyor.

Omurga Gayrimenkul Portföy Yönetim Kurulu Danışmanı İlhami Akkum'un eğitmenliğinde düzenlenen seminere kayır formu için tıklayın

Tesis Yönetimi Seminerinin İçeriği Nedir?

-Tesis yönetimi hizmetlerinin kapsamı,
-Tesis yönetiminin etki alanları,
-Tesis yönetiminde oluşan problemler,
-Tesis yönetiminden gayrimenkul geliştirme sürecine bilgi akışı,
-Tesis yönetim standartları,
-Tesis yönetiminden gayrimenkul geliştirmeye, oluşan değerin korunup sürdürülmesi üzerine tavsiyeler.

Seminere Kimler Katılmalı?

-Gayrimenkul sektörü paydaşları, 
-Yatırım yöneticileri, 
-Varlık yöneticileri, 
-Geliştirme profesyonelleri

Seminer için 17 Şubat Pazartesi gününe kadar kayıt yaptırılabilir. 

Swissotel Bosphorus Özyeğin Üniversitesi MBA Kampüs binasında gerçekleştirilecek olan Tesis Yönetimi Semineri için katılım ücreti 350 TL olarak belirlendi. GYODER üyelerine ise seminer ücreti 250 TL.

GYODER Turizmde Dönüşüm Arayışları paneli 17 Şubat'ta!


 


Geri Dön