24 / 04 / 2024

GYODER Turizmde Dönüşüm Arayışları paneli 17 Şubat'ta!

GYODER Turizmde Dönüşüm Arayışları paneli 17 Şubat'ta!

GYODER Çözüm Platformu'nun, 'Turizmde Dönüşüm Arayışları' başlığıyla düzenlediği panelde turizmde dönüşüm senaryoları, bu dönüşümün gayrimenkul sektörü için önemi, farklı gayrimenkul sınıflarının turizm amaçlı dönüştürülmesi konuları konuşulacak...



GYODER Çözüm Platformu, 'Turizmde Dönüşüm Arayışları' başlığıyla 17 Şubat 2020 tarihinde, iş dünyasının öncü lider ve şirketlerini bir araya getirecek. Turizm'de Donüşüm Arayışları başlığıyla yapılacak panel, Assembly'nin eko-sisten partnerliğinde, Assembly Ferko Signature'da düzenlenecek. 

Moderatörlüğünü, GYODER Başkan Yardımcısı Ersun Bayraktaroğlu'nun yapacağı toplantıda turizmde dönüşüm senaryoları, bu dönüşümün gayrimenkul sektörü için önemi, farklı gayrimenkul sınıflarının turizm amaçlı dönüştürülmesi, yatırımların yenilenmesi ve yeniden kullanıma uyarlanması (repurposing) konuları tartışılacaktır.

Toplantı yarım gün sürecek. Panelistler, toplantıda çözüm odaklı görüşlerini paylaşacak ve katılımcılarla birlikte interaktif olarak çözüm önerilerini paylaşacaklardır.

İnteraktif bir şekilde gerçekleşecek olan bu toplantıda, katılımcılar panelistlerin görüşlerini dinleyecek ve kendi fikir ve önerilerini de paylaşabilecekler. 

CBRE sponsorluğunda düzenlenecek panel 17 Şubat pazartesi günü 13:00'da başlayacak, 18:00'da sona erecek. Toplantıya katılım ücretsiz olup, kontenjan sınırı bulunmaktadır. Toplantı, Levent'te Assembly Ferko Signature'da gerçekleştirilecek. 

GYODER Akademi'nin Akademi Tesis Yönetimi Semineri 18 Şubat'ta!

Depreme karşı güvenli yapılara kentsel dönüşümle kavuşabiliriz!


Geri Dön