28 / 03 / 2024

GYODER Tesis Yönetim Eğitim Semineri 16 Haziran'da!

GYODER Tesis Yönetim Eğitim Semineri 16 Haziran'da!

İnşaat sektöründe binanın inşası kadar içindeki yaşamın en verimli şekilde devam etmesi de önemli.



Gayrimenkul sektöründe binanın inşası kadar önemli bir konu da içindeki yaşamın en verimli şekilde sürdürülmesi. Bu verimi sağlamak üzere uzman firmalar tarafından gerçekleştirilen tesis yönetimi, artık gayrimenkul sektörünün önemli hizmetlerinden biri. Temmuz-Ağustos sayısı Sektöre Bakış dosyasında entegre tesis yönetiminin gayrimenkule katkısını ele alıyoruz.


Her geçen gün önemi daha da artan tesis yönetimi sektörünün aktörlerini bir araya getirecek sayıda, siz de firmanızın uzmanlığını, deneyimlerini ve birikimlerini paylaşabilir, referanslarınızı gayrimenkul geliştiricilerine ve sektördeki karar vericilere aktarabilirsiniz.


Nasıl yer alabilirsiniz?

Sektöre Bakış sayfaları kapsamında, karşılıklı iki sayfa ile firmanızı tanıtma imkanı sunuyoruz. Bu bağlamda sağ sayfada ilanınız, sol sayfada ise firmanızı ve hizmetlerinizi anlatan bir yazı ile yer alabilirsiniz. Ayrıca logonuz ve iletişim bilgilerinize de bu sayfada yer verilecektir.


Tüm Türkiye'ye dağıtılacak olan dergi; tesis yönetimi yapan firmaların marka blinirliği ve tanıtımlarına katkı sağlayarak, onları sektörün karar vericileri ile aynı platformda buluşturacak.



Geri Dön