19 / 04 / 2024

GYODER’in 15. Olağan Genel Kurul Toplantısı 20 Mart'ta düzenlendi!

GYODER’in 15. Olağan Genel Kurul Toplantısı 20 Mart'ta düzenlendi!

GYODER’in 15. Olağan Genel Kurul Toplantısı 20 Mart 2014 tarihinde Hilton Bomonti otelde gerçekleştirildi. Konuk konuşmacı olarak Prof.Dr. Ali Alp’in yer aldığı Genel Kurul’da yeni Yönetim Kurulu seçildi...



GYODER’in 15. Olağan Genel Kurul Toplantısı 20 Mart 2014 tarihinde Hilton Bomonti otelde gerçekleştirildi. Konuk konuşmacı olarak Prof.Dr. Ali Alp’in yer aldığı Genel Kurul’da yeni Yönetim Kurulu seçildi.



GYODER Yüksek İstişare Kurulu’nun ikinci toplantısı Hilton Bomonti Otel’de Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Avni Çelik’in başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda Ön Ödemeli Konut Satışları hakkındaki Yönetmelik ve 6502 Sayılı Tüketicinin Korunması hakkındaki Yasanın Gayrimenkul Sektörü’ne Etkileri” konulu gündem görüşüldü.


9 Nisan 2014 tarihinde Maliye Bakanı Müsteşarı Naci Ağbal ile GYODER-İNDER-KONUTDER temsiliyetiyle sektörün sorunları ve çözüm önerilerini görüşülmek üzere toplantı yapıldı.


29 Nisan 2014 tarihinde İBB Başkanı Kadir Topbaş’a İcra Kurulu üyeleri tarafından tebrik ziyareti gerçekleştirildi.


GYODER-İNDER-KONUTDER olarak T.C. Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Naci Ağbal’a “6306 Sayılı Afet Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun kapsamında tanınan vergisel muafiyetler” konulu görüş mektubu gönderildi.




GYODER Haber Bülteni 




Geri Dön