26 / 04 / 2024

Hacılar Kadın ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Hacılar Kadın ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Büyükşehir Belediyesi tarafından Hacılar'da yaptırılacak Kadın ve Gençlik Merkezi'nin temeli törenle atıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Büyükşehir Belediyesi olarak ilçelere yatırım yapmaya devam ettiklerini belirtti.



Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Hacılar Meydanı'nda düzenlenen törene, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in yanı sıra Hacılar Kaymakamı Yasin Tikdağ, Hacılar Belediye Başkam Doğan Ekici, OSB Başkanı Tahir Nursaçan ve Diyanet İşleri Eski Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan ile çok sayıda davetli ve vatandaşlar katıldı. 


Burada konuşma yapan Çelik, Büyükşehir Belediyesi olarak ilçelere yatırım yapmaya devam ettiklerini belirterek, şunları kaydetti: "Her ilçeye yaptırdığımız Kadın ve Gençlik Merkezi'nin bir benzerini de Hacılar'a inşa ediyoruz. Bugün ayrıca Hacılar Belediyesi tarafından yaptırılacak Sanayi Sitesi'nin de temelini atıyoruz. Hacılar'ın iş bilirliği burada da kendini gösteriyor. Görüldüğü gibi Hacılar Belediyesi para getirecek işleri kendi yapıyor, para harcatacak işleri bize bırakıyor. Helali hoş olsun, biz Büyükşehir Belediyesi olarak zaten bu işler için varız. İşin külfetine, zahmetine talibiz. Biz yapalım ki insanlarımız huzura ersinler, yaşadıkları yerlerden keyif alsınlar. En basit işleri için bile şehir merkezine bağlı kalmasınlar. Zaten bu hedef doğrultusunda iki ayı aşkın süredir il genelindeki tüm ilçelerimizi gezdik. Her birinde çok önemli tesis ve yatırımların temelini attık, bir kısmının açılışını yaptık. İnşallah bundan sonra da aynı doğrultuda iş yapmaya, hizmet üretmeye ve yatırım yapmaya devam edeceğiz." Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici ise göreve başlayalı 13 ay olduğunu aktararak, şöyle devam etti: "AK Parti'nin iktidardaki 13. yılı. Bizim de belediye başkanlığındaki 13. ayımız. Bu 13 ayda birçok önemli işe imza atarak Hacılar'ın gelişmesi ve büyümesi için çalışmalar yaptık. Büyükşehir ile de el ele çalışmalar yapıyoruz. Kentsel dönüşüm konusunda hem Özhaseki başkanımın hem de Çelik başkanımın çok büyük desteğini gördük. İlçemize kazandırılacak Kadın ve Gençlik Merkezi için de özellikle teşekkür ediyorum." Konuşmaların ardından Kadın ve Gençlik Merkezi ile Sanayi Sitesi'nin temeli atıldı. 


Kayseri Star Haber


Geri Dön