27 / 04 / 2024

Hadımköy Kültür Kampüsü'nde son durum!

Hadımköy Kültür Kampüsü'nde son durum!

Arnavutköy Belediyesi'nin hayata geçirdiği Hadımköy Kültür Kampüsü’nün yapım çalışmaları, tüm hızıyla devam ediyor.




Hadımköy Merkez’de bu yılın başında temeli atılan Hadımköy Kültür Kampüsü’nün yapım çalışmaları aralıksız sürüyor. Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı tarafından temeli atılan kampüs, kısa sürede tamamlanarak, vatandaşların hizmetine açılacak.

 

İstanbul’un geleceği Arnavutköy, yapılan planlı çalışmalar ile şekil alıyor. Arnavutköy Belediyesi'nin inşa ettiği ve 6 bin metrekare büyüklüğe sahip kültür kampüsü, içerisinde dev eserleri de barındırıyor. Tarihi Hadımköy İstasyonları’nın yanında hayata geçirilen Kültür ve Sanat Merkezi, Gençlik Merkezi ve kütüphane bölgenin eğitim merkezi haline gelecek.

 

Arnavutköy Belediyesi'nin projelendirdiği ve etap etap çalışmaları devam eden Hadımköy Meydan Projesi, tamamlandığından ilçenin cazibe merkezi haline gelecek. İlk etap çalışmalarıyla Tarihi Hadımköy İstasyon binalarını restore eden Arnavutköy Belediyesi, tarihi mirasa da sahip çıkmaya devam ediyor. 

 

Kaba inşaatı biten üç eser ise bölgenin eğitim ve kütür alanında birçok ihtiyacını da karşılamış olacak. 700 kişilik kültür merkezi, gençlik merkezi ve içerisinde yer alacak binlerce kitap ile kütüphane, öğrencilerin en uğrak yeri haline gelmiş olacak.

Arnavutköy Belediyesi

 

 


Geri Dön