29 / 03 / 2024

Hadımköy'e yeni spor tesisi müjdesi!

Hadımköy'e yeni spor tesisi müjdesi!

Arnavutköy'e kazandırılan 82 eser için toplu açılış töreni düzenlendi. Törende konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, önemli açıklamalarda bulundu.



Arnavutköy'ün, İstanbul'un parlayan yıldızı olduğunu söyleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, "Bugün açılışını yaptığımız 82 eser ve gelecekte yapılacak yatırımlarla Arnavutköy, İstanbul'un en değerli ve en güzel ilçelerinden biri olacak. Büyükşehir Belediyesi olarak bu açılışta, toplam yatırım tutarının dörtte birini oluşturan eserlerimizle yer almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yatırımlar arasında şehir parkı, yol, kavşak ve viyadükler, otopark ve kurban kesim tesisi var. Bu yatırımların toplam maliyeti 126 milyon TL" diye konuştu. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, önümüzdeki süreçte de hizmetlerin aralıksız devam edeceğini söyleyen Uysal, "Şirindere'yi ıslah ediyoruz. 2 bin 115 metrelik dere ıslahında 1460 metreyi tamamladık. Ayrıca Hadımköy'e yapacağımız Halk Ekmek Fabrikası'nın ihalesi tamamlandı. Başlıyoruz. Çok büyük bir tesis olacak. Bu fabrikada, sağlımız için çok önemli olduğunu düşündüğümüz geleneksel ekşi mayalı ekmeğimizi üreteceğiz. Bunlarla birlikte, Karaburun Sahili'ni düzenleyeceğiz. Taşoluk'ta bir bölge parkı yapacağız. Gençlerimiz ve çocuklarımız için Hadımköy'e bir spor tesisi inşa edeceğiz" açıklamasında bulundu.


Geri Dön