23 / 04 / 2024

Hadise Bodrum'da 2 milyon Euro'ya plaj aldı!

Hadise Bodrum'da 2 milyon Euro'ya plaj aldı!

Hande Yener’in ardından bu yaz Hadise de Bodrum’da plaj işletecek. Ünlü şarkıcının, 2 milyon Euro’ya satın aldığı ve ‘La Plaj’ adını verdiği mekandaki hizmetler Yener’in beach’ine fark atacak!



Popçular arasındaki rekabet, ticarete de taşındı, Hande Yener'in Bodrum'da Sebastian isimli beach açmasının ardından bu yaz Hadise de açacağı mekanla Yener'e rakip olacak. Seksi şarkıcının, 2 milyon euro'ya aldığı Tilkicik Koyu'ndaki araziye yapılacak 'La Plaj' isimli mekanın özellikleri şimdiden heyecan yarattı. Hadise'nin en büyük destekçisi olan ablası Hülya Açıkgöz'ün başında duracağı mekanın işletmesi ise başarılı iş kadını Candan Topdemir'e emanet olacak.


Hadise'nin plajının bulunduğu Tilkicik Koyu, Bodrum'un en güzel denizlerinden birine sahip...


YAZ BOYU SÜRPRİZLER OLACAK

'La Plaj'ın sadece bir beach konseptinde olmasını istemeyen seksi şarkıcı, mekanda birçok farklı lezzetleri de sunacak. Bunun için ilk olarak Süleyman Dilek'le el sıkışan Hadise, ünlü kasabın mekanındaki lezzetlerini Bodrum'a taşıyacak. DJ Mert Aydın ve DJ Cafer Palamut'la da el sıkışan seksi şarkıcı, mekanında eğlenceyi doruğa çıkaracak. 2 milyon Euro'ya aldığı mekan için 1 milyon Euro'luk daha harcama yapan Hadise'nin vizyonu sayesinde işletmecilikte de büyük başarı yakalayacağına kesin gözüyle bakılıyor. Seksi şarkıcının, 'La Plaj' için yaptırdığı dekorasyon ile sunacağı hizmetleri görenler, "Hadise, mekancılıkta da Hande'yi yener" yorumları yapıyor.


Takvim 



Haber Şok Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


HADİSE Bodrum’da plaj işletecek. Şarkıcının, 2 milyon euro’ya aldığı Tilkicik Koyu’ndaki araziye yaptırdığı ‘La Plaj’ isimli mekanın özellikleri şimdiden heyecan yarattı. Hadise’nin en büyük destekçisi olan ablası Hülya Açıkgöz işin başında duracak. Yeni mekanın sadece bir beach konseptinde olmasını istemeyen seksi şarkıcı, ilk olarak ünlü bir kasapla anlaştı. Kasabın mekanındaki lezzetlerini Bodrum’a taşıyacak. İki ünlü DJ ile de anlaşan Hadise, eğlencede de tavan yapmak istiyor.


Hadise bu işi kıvırır!

İddialara göre 2 milyon euro’ya aldığı mekan için 1 milyon euro’luk daha harcama yapan Hadise’nin işletmecilikte büyük başarı yakalayacağına kesin gözüyle bakılıyor. Seksi şarkıcının, yeni mekanı için kesenin ağzını açarak yaptırdığı dekorasyon ile sunacağı hizmetleri duyanlar ve görenler, “Hadise bu işi kıvırır” yorumları yapıyor..


Şok


Bu haber Takvim Gazetesin'de şöyle yer aldı:


Popçu, Bodrum Tilkicik Koyu’nda 2 milyon euroya arazi satın almıştı. Burayı kısa sürede plaj haline getirerek 1 milyon euro harcayan Hadise, yeni sezon hazırlıklarını tamamladı. Hadise’nin merakla beklenen beach'inin görüntüsünü ablası Hülya Açıkgöz sosyal medya hesabından paylaştı. 'La' adı verilen plajın işletmeciliğini Candan Topdemir yapacak. Hadise aynı zamanda DJ Mert Aydın ve DJ Cafer Palamut'la da el sıkıştı. 



Takvim



Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Ünlü şarkıcı Hadise, 1 milyon euro harcadığı plajın yeni sezon hazırlıklarını tamamladı.


Daha önce Bodrum Tilkicik Koyu'nda 2 milyon euroya arazi satın alan Hadise, kısa süre alanı plaj haline getirerek 1 milyon euro harcadı ve yeni sezon için hazırlıklarını tamamladı.


Hadise’nin plaj görüntüsünü ise ablası Hülya Açıkgöz sosyal medya hesabından paylaştı. La plajın işletmeciğini  Candan Topdemir yapacak.  Hadise aynı zamanda DJ Mert Aydın ve DJ Cafer Palamut’la da el sıkıştı. Hande Yener de sahibi olduğu Sebastian Beach Club’ı 12 Haziran 2015’te Yalıkavak Bodrum’da açmıştı.


Sözcü


Geri Dön