25 / 04 / 2024

Hadise ve Kaan Yıldırım müstakil ev arayışında!

Hadise ve Kaan Yıldırım müstakil ev arayışında!

Romantik paylaşımlarıyla hayranlarını mest eden Hadise ve Kaan Yıldırım evlenmeye karar verdi. Önümüzdeki yaz düğün yapmayı planlayan çift, şimdilerde “yuvalarını kurmak” için müstakil ev arayışına girdi.



Hürriyet gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ, romantik paylaşımlarıyla hayranlarını mest eden Hadise ve Kaan Yıldırım'ın müstakil ev arayışına girdiğini yazdı. İşte Üstündağ'ın "Hadise ve Kaan Yıldırım evlilik hazırlıklarına başladı" başlıklı o yazısı...

Yılın en sürpriz aşkına imza atan Hadise ve Kaan Yıldırım cephesinden güzel haberler geldi. Aldığım duyumlara göre çift, önümüzdeki yaz nikâh masasına oturmak için hazırlıklara başladı.

Ocak ayından bu yana birlikte olan sevgililer, temmuzda sosyal medyadan birlikte ilk fotoğraflarını paylaşarak ilişkilerini ilan etmişti.Çok mutlu olan çift, ailelerinin de onayını almış.

Hadise’yi çok seven ve ona “Kızım” diye hitap eden Kaan Yıldırım’ın annesiyle babası, çiftin bir an önce kendi yuvalarını kurmalarını istiyormuş.

Göktürk’te müstakil bir ev arayışında olan çift, yaz için romantik bir düğün planlıyor. Ancak yılbaşında yurtdışına giderek sürpriz bir şekilde nikâh masasına otururlarsa da hiç şaşırmayın! Benden söylemesi...

 

Hadise Kemer Country’den havuzlu villa alacak!


Geri Dön