19 / 04 / 2024

Hafele inşaat sektöründe atağa geçti!

Hafele inşaat sektöründe atağa geçti!

Mutfak, banyo, vestiyer, gardırop ve kapılara özel aksesuar ve donanım üreticisi olan Hafele, inşaat sektöründe atağa geçti. Hafele Concept Project ile konut satışlarının artırılması planlanıyor.



Mutfak, banyo, vestiyer, gardırop ve kapılara özel aksesuar ve donanım üretimi yapan Hafele, inşaat sektörünün ivme kazanmasıyla atağa geçti. Dünyada konut sektörünü değiştirme iddiasıyla geliştirdikleri Hafele Concept Project ile konut metrekarelerini büyüterek, satışları ciddi oranda artırdıklarını söyleyen Hafele Türkiye ve Bölgesi İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, talep patlamasıyla karşılaştıklarını söyledi. Hafele'nin küçük metrekareler için de çözümleri olduğunu vurgulayan Uytun, "40 metrekarelik bir eve 74 metrekare algısı verebiliriz" dedi ve projeyi 1 yılda 100 bin konutta uygulamayı hedefledikleri bilgisini paylaştı.


DEĞİŞİMİN MOTORU

Konut pazarındaki trendleri çok iyi analiz ettiklerini belirten Uytun şunları vurguladı: “Özellikle büyük şehirlerde insanlar daha küçük metrekarelerde daha fonksiyonel çözümler talep ediyor. Biz de tüm dünyada sektörü değiştirme iddiasıyla bu projeyi geliştirdik. Yaşam trendlerinde değişimin bir ayağı değil motoru olmak istiyoruz."


İlk uygulamada sadece 2 ayda 300 satış oldu

Hafele Türkiye, 6 ülkenin bağlı olduğu bölgesel bir merkez konumunda. Hafele Concept Project' de ilk uygulamanın Kayseri’deki Golden Center-3 projesinde hayata geçtiğini ve uygulama sonrası 60 günde 300 dairenin satıldığına dikkat çeken Uytun, "Kıbrıs’ta numune daire inşaatına başladık. Gürcistan'da başlamak üzere olan projelerimiz var. Yılsonuna kadar toplam 100 bin daireye denk gelen projelerin örnek dairelerini tamamlamaya hazırlanıyoruz” dedi.




Akşam


Geri Dön