19 / 03 / 2024

Hafta sonu gezilecek 1 proje 2 site!

Hafta sonu gezilecek 1 proje 2 site!

Konut sahibi olmak isteyenler için hafta sonu gezebilecekleri 1 proje ve 2 siteyi derledik. İşte konut projeleri, sundukları olanaklar ve ödeme kampanyaları..



2018 yılına olumlu bakan inşaat sektöründe konut alıcıları için her geçen gün yeni kampanyalar hazırlanıyor. Kimi projelerde daire fiyatları aşağı çekiliyor, kimi projelerde ise esnek ödeme avantajları sunuluyor. 

 

Bu durumu fırsata dönüştürmek ve hayalindeki lokasyona, mimariye, sosyal olanaklara sahip konuta kavuşmak isteyenlerse hafta sonu kapı kapı proje geziyor. Peki, hangi proje, alıcılarına hangi olanakları sunuyor? 

 

İşte kampanyaları ile birlikte hafta sonu gezilecek 1 proje ve 2 site..

 

1.) Colorist Panorama

Hafta sonu gezilecek 1 proje 2 site!

CFR Yapı imzası ile Şile'de hayata geçirilen Colorist Panorama, 77 villadan meydana geliyor."Yatırımınızı çocuğunuza yapın. Bir ev alın, hem siz kazanın, hem çocuğunuz eğlensin." sloganı ile basına tanıtılan Colorist Panorama'da 60 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. 230 bin liradan başlayan lansman öncesi fiyatlarla alıcılarını bekleyen Colorist Panorama'da 1+1 teras, 2+1 bahçe dubleks ve 3+1 bahçe dubleks daire seçenekleri sunuluyor. Colorist Panorama'nın ortak kullanım alanları arasında sosyal tesis, açık havuz, basketbol, voleybol, futbol, tenis alanları, kovboy kasabası, teras gölet, survivor parkı, şelale, tarihi şato bulunuyor. Proje, Marina, kale ve Şile plajına çok yakın mesafede, Şile merkeze 2 kilometre uzaklıkta, Şile Işık Üniversitesi ve yeni yapılan devlet hastanesinin hemen yanında konumlandırılıyor.


Web: Colorist Panorama

 

Hemen teslim siteler

 

1.)  Livera Homes

Hafta sonu gezilecek 1 proje 2 site!

Livera Homes, Fimar Yapı imzası ile Kemerburgaz'da hayata geçiriliyor. 1.215 metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen ilk blokta daire teslimleri hemen yapılıyor. Bu blokta toplamda 28 daireye yer alıyor. Farklı büyüklüklerde 2+1’den 5+1’e kadar daire alternatifinin sunulduğu Livera Homes’da flat, bahçe dubleksi ve teraslı çatı dubleksi daire tiplerinden oluşan projede daireler 101-259 metrekare aralığında değişiyor. Livera Homes Kemerburgaz projesinin ikinci bloğunda 40 daire bulunuyor. İkinci blok teslimlerinin 18 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor. 1.337 metrekarelik alana inşaa edilen  Livera Homes  Kemerburgaz projesinin ikinci bloğunda 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri sunuluyor.  Lansman öncesi özel indirim ve avantajlı ödeme seçeneklerinin sunulduğu Livera Homes'ta metrekare fiyatları 5 bin 800 lira ile 8 bin 300 lira arasında değişiyor.

 

Tel: 0212 360 0605
Web: Livera Homes

 

2.) Locca Beykent

Hafta sonu gezilecek 1 proje 2 site!
 
Locca Beykent projesi 5 katlı 6 blok şeklinde  Su Yapı Gayrimenkul Yatırım imzasıyla hayata geçiriliyor. Toplamda 128 adet daire ve 16 ticari üniteden oluşan projenin yüzde 75'i yeşil alana ayrıldı. 
 
Locca Beykent projesinde çocuk havuzları, hamam, sauna, buhar odası, mini club ve çocuk oyun alanları, 2 ayrı kapalı havuz, çok amaçlı spor sahası, 2 ayrı fitness center, büfe, kuaför, otopark bulunuyor. 
 
 
İstanbul Beykent'te inşa edilen Locca Beykent projesi konum olarak Kolan Hastanesi, Perla Vista AVM, Yeşil Vadi projesine yakın konumda yer alıyor.
 
 

Geri Dön