25 / 04 / 2024

Haliç Japon Evleri'nde 99 bin TL! 12 ay vade!

Haliç Japon Evleri'nde 99 bin TL! 12 ay vade!

Haliç, Eyüp Sultan Camii ve Piyer Loti panoramalı Japon Evler Haliç projesi ofis, home ofis ve dükkan alternatiflerini bir arada sunuyor. Projede fiyatlar 99 bin TL’den başlıyor



Türk-Japon sentezlerinin bir araya getirildiği Japon Evler projesi fonksiyonel ve teknolojik donanımlara sahip durumda olacak. Japon Evler projesi Kılıç İnşaat tarafından Haliç’te, Bahariye Adaları’nın tam karşısında inşa ediliyor.

Japon Evler’de fiyatlar 99 bin TL’den başlıyor, 420 bin TL’ye kadar yükseliyor. Yüzde 50 peşinatla yıllık yüzde 6 vade farkıyla 12 aya kadar vade yapılıyor. Metrekare birim fiyatı ise 4 bin TL olarak belirlendi.

Japon Evler, zemin + 7 katlı tek bloktan oluşuyor. Projede toplam 41 home ofis daire ve 7 dükkan bulunuyor. Japon Evler’de home ofislerin alanları 25 ile 99 metrekare arasında değişiyor.Haliç, Eyüp Sultan Camii ve Piyer Loti panoramalı Japon Evler Haliç projesi ofis, home ofis ve dükkan alternatiflerini bir arada sunuyor.

İstanbul Kongre Merkezi, Miniatürk, Hilton Oteli’e yürüme mesafesinde toplam 600 metrekare alana kurulan Japon Evler projesinde her katta 12 konut bulunuyor. Önümüzdeki hafta inşaatı başlayacak olan Japon Evler'de teslimlerin 16 ay sonra yapılması planlanıyor.

Toplam inşaat alanı 600 metrekare olan Japon Evler Haliç projesinin ortak alanlarında kapalı havuz, fitness salonu, sauna gibi sosyal aktivite alanları yer alıyor.

Haliç Japon Evleri’nde kullanılacak tüm malzeme Bayındırlık Bakanlığı Teknik Şartnamelerine ve TSE normlarına uygun olacak. İmalatlar Bayındırlık Bakanlığı Genel Teknik Şartnamesi hükümlerine uygun yöntem ve kalitede olacak.

En son deprem yönetmeliğine uygun şekilde Radye Jeneral temelli, Betonarme karkas olarak projelendirilen Japon Evler, bu sistem dahilinde imal edilecek.

Temel çukurunda mini kazık, ankrajlı perde ve pasif ankrajlı perde imalatları iksa projesine uygun olarak yapılacak. Projesinde belirtilen BS Sınıfı Betonu ve ST III nervürlü demir ile yapılacak ve tüm beton dökümünde vibratör kullanılacak.

Salon ve odalar laminat parke yapılacak. Banyolar, Dükkan ve depo döşemelerinde Toprak, Çanakkale veya Eczacıbaşı birinci sınıf istenen renk, desen ve bordürlü seramik olacak.

http://www.kilicinsaat.net/
0216 499 16 02-03


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Geri Dön