19 / 04 / 2024

Haliç Panorama Evleri fiyat listesi!

Haliç Panorama Evleri fiyat listesi!

Firma: Kahraman Yapı Yatırımları

Proje: Haliç Panorama

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirilecek olan Haliç Panorama Evleri fiyat listesi bilgisi Nisan ayında açıklanacak...





Konum olarak Gaziosmanpaşa Ordu Caddesi üzerinde yer alacak olan  Haliç Panorama Evleri projesi  Kahraman Yapı Yatırımları  imzası taşıyor.  Haliç Panorama  projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 tipinde tasarlanan toplam 270 adet daire yer alacak.


 2 etap halinde hayata geçirilecek olan Haliç Panorama projesinde yer alan konutların büyüklüğü 55 metrekareden başlıyor, 150 metrekareye kadar yükseliyor. Haliç Panorama Evleri fiyat listesi bilgisi Nisan ayında açıklanacak.


Ön talep sürecinin devam ettiği Haliç Panorama Evleri projesinin daireleri 2015 yılının Haziran ayında teslim edilecek. Kentsel dönüşüm projesi olma özelliğine sahip olan Haliç Panorama Evleri fiyat listesi bigisi detayları şöyle: 


Haliç Panorama Evleri fiyat listesi: 


Henüz herhangi bir fiyat bilgisinin açıklanmadığı Haliç Panorama Evleri fiyat listesi 'nin ayrıntıları Nisan ayında Türkiye'nin lider emlak sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.




 0 212 615 66 67 

www.kyy.com.tr  

Gülay ODABAŞI


projeye sor



Geri Dön