20 / 04 / 2024

Haliç Panorama Evleri ödeme planı!

Haliç Panorama Evleri ödeme planı!

Firma: Kahraman Yapı Yatırımları

Proje: Haliç Panorama

Dairelerin 2015 yılında sahiplerine teslim edileceği Haliç Panorama Evleri ödeme planı bilgisine göre banka kredisi kullanarak projeden konut alınabiliyor...




Haliç Panorama Evleri projesi  Kahraman Yapı Yatırımları  imzası ile İstanbul-Gaziosmanpaşa 'da hayata geçirildi. Toplam 270 adet dairenin yer alacağı  Haliç Panorama  projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 tipinde daire seçenekleri bulunacak. 2 etaptan oluşacak olan Haliç Panorama Evleri projesinin fiyatları Nisan ayında açıklanacak.


2015 yılının Haziran ayında teslim edilecek olan Haliç Panorama Evleri ödeme planı bilgisine göre banka kredisi kullanılabilecek. Ayrıntıları Nisan ayında açıklanacak olan Haliç Panorama Evleri ödeme planı kapsamında firma olanakları ile de daire sahibi olunabilecek. 


Haliç Panorama Evleri ödeme planı!


Kentsel dönüşüm projesi konseptinde inşa edilecek Haliç Panorama Evleri ödeme planı bilgisi net olarak Nisan ayında, fiyatlar belirlendikten sonra belli olacak. Teslimat sürecinin 2015 yılının Haziran ayında başlayacağı Haliç Panorama Evleri 'nin ön talep süreci devam ediyor. 



 0 212 615 66 67 

www.kyy.com.tr  

Gülay ODABAŞI


projeye sor



Geri Dön