20 / 04 / 2024

Haliç Panorama Evleri ödeme koşulları!

Haliç Panorama Evleri ödeme koşulları!

Firma: Kahraman Yapı Yatırımları

Proje: Haliç Panorama

Ön talep sürecinin devam ettiği Haliç Panorama Evleri ödeme koşulları bilgisi kapsamında dairelerin yüzde 75'ine kadar konut kredisi kullanılabiliyor...





İstanbul-Gaziosmanpaşa 'da hayata geçirilen  Haliç Panorama  Evleri projesi  Kahraman Yapı Yatırımları  imzası taşıyor. Kentsel dönüşüm projesi konsepti dahilinde inşa edilecek olan Haliç Panorama projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 tipinde daire seçenekleri yer alıyor.  2 etaptan meydana gelecek olan Haliç Panorama Evleri projesinin fiyatları Nisan ayında belli olacak. 



Daire fiyatları ile birlikte Nisan ayında açıklanacak olan Haliç Panorama Evleri ödeme koşulları bilgisi kapsamında banka kredisi kullanılabilecek. Haliç Panorama Evleri ödeme koşulları 'na göre daire tutarının yüzde 25'i peşinat olarak ödendikten sonra kalan kısmın ödemesi için banka kredisi kullanılabilecek.



Toplam 270 adet dairenin yer alacağı Haliç Panorama Evleri ödeme koşulları net olarak Nisan ayında açıklanacak. Ön talep toplama sürecinin devam ettiği projede daire teslimatları 2015 yılının Haziran ayında başlayacak. 



 0 212 615 66 67 

www.kyy.com.tr  

Gülay ODABAŞI


projeye sor



Geri Dön