27 / 04 / 2024

Haliç Panorama Evleri satış ofisi!

Haliç Panorama Evleri satış ofisi!

Firma: Kahraman Yapı Yatırımları

Proje: Haliç Panorama

Haliç Panorama Evleri satış ofisi Gaziosmanpaşa'da Sarıgöl Mah. Ordu Cad No:124/C Gaziosmanpaşa - İstanbul adresinde inşa ediliyor...




Kahraman Yapı Yatırımları tarafından inşa edilen  Haliç Panorama  projesi İstanbul Avrupa yakasında Gaziosmanpaşa bölgesinde yükseliyor. Haliç Panorama Gaziosmanpaşa'da özel bir kentsel dönüşüm projesi olarak inşa ediliyor.


Haliç Panorama Evleri satış ofisi iletişim ve adres bilgileri haberimizde bulunuyor. Tek blok olarak hayata geçiriliyor olan Haliç Panorama Gaziosmanpaşa projesi 286 adet konuttan meydana geliyor. Gaziosmanpaşa Haliç Panorama Evleri satışları 1 ay 

içerisinde başlıyor.


Gaziosmanpaşa Haliç Panorama fiyatları metrekare olarak 2 bin 500 liradan başlayıp, 4 bin liraya kadar değişiyor. Haliç Panorama Evleri daire büyüklükleri 58 metrekare ile 146 metrekare aralığında tasarlandı.


Haliç Panorama Evleri'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut alternatifleri sunuluyor. Haliç Panorama Gaziosmanpaşa'da 5 bin 150 metrekare alanda inşa ediliyor. Haliç Panorama Gaziosmanpaşa teslim tarihi 2015 Haziran olarak belirlendi.


Haliç Panorama Evleri satış ofisi!


Haliç Panorama Evleri adres bilgileri :  Sarıgöl Mah. Ordu Cad No:124/C  Gaziosmanpaşa - İstanbul


Haliç Panorama Evleri satış ofisi

Telefon : 0 212 615 66 67 

Web Adresi: www.halicpanorama.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön