26 / 04 / 2024

Haliç Panorama Gaziosmanpaşa ne zaman teslim? 182 bin liraya!

Haliç Panorama Gaziosmanpaşa ne zaman teslim? 182 bin liraya!

Firma: Kahraman Yapı Yatırımları

Proje: Haliç Panorama

Haliç Panorama Gaziosmanpaşa ne zaman teslim? sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. 286 adet konutun yer aldığı Haliç Panorama Evleri'nde fiyatlar 182 bin liradan başlıyor...




Haliç Panorama Evleri İstanbul Gaziosmanpaşa'da inşa ediliyor. Gaziosmanpaşa  Haliç Panorama  projesi  Kahraman Yapı Yatırımları  imzasını taşıyor. Haliç Panorama Gaziosmanpaşa ne zaman teslim sorusundan önce projeden bahsedelim.


Gaziosmanpaşa Haliç Panorama projesi 2 etaptan oluşuyor. 5 bin 150 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor olan Haliç Panorama Evleri projesi 286 adet konuttan meydana geliyor.


Gaziosmanpaşa Haliç Panorama projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor. Haliç Panorama Evleri projesinde banka kredisi ile 120 aya kadar taksit yapılıyor.



Haliç Panorama Gaziosmanpaşa ne zaman teslim?


Haliç Panorama Gaziosmanpaşa ne zaman teslim sorusuna Temmuz 2015 yılı cevabı veriliyor. Gaziosmanpaşa Haliç Panorama projesinde dairelerin alanları 58 metrekare ile 146 metrekare arasında değişiyor. 


Gaziosmanpaşa Haliç Panorama Evleri projesinde Türk hamamı, spor alanları, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, sauna, buhar odası, dinlenme alanları, kapalı otopark gibi sosyal olanaklar bulunuyor. Haliç Panorama'da fiyatlar 182 bin liradan başlıyor.



Telefon : 0 212 615 66 67 

Web Adresi: www.halicpanorama.com


projeye sor



Geri Dön