24 / 04 / 2024

Halil Çomaktekin: Tarım işçileri için prefabrike konut yapılabilir!

Halil Çomaktekin: Tarım işçileri için prefabrike konut yapılabilir!

AMASYA Valisi İbrahim Halil Çomaktekin Türkiye'nin çeşitli illerinden ailece gelerek tarım arazilerinde çalışan işçileri ziyaret etti. Vali Çomaktekin, Tarım işçilerinin belli bölgelerde daha rahat yaşamaları için prefabrike konut çalışması başlatılabilir



AMASYA Valisi İbrahim Halil Çomaktekin Türkiye'nin çeşitli illerinden ailece gelerek tarım arazilerinde çalışan işçileri ziyaret etti. Vali Çomaktekin, Tarım işçilerinin belli bölgelerde daha rahat yaşamaları için prefabrike konut çalışması başlatılabilir." dedi. Oluz. Bekdemir ve Büyük Kızılca köylerine ziyarette bulunan Vali Çomaktekin e Vali Yardımcısı Suat Scyitoğlu. İl Jandarma Komutanı Albay Unsal Ağaoğlu. İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ve ilgili kurum müdürleri eşlik etti. Ziyaret esnasında tanm işçilerini sohbet eden ve işçilerin sorunlarını ve taleplerini dinleyen Vali Çomaktekin. ülkenin çeşitli bölgelerinden gelen işçilerin tanm sektörüne katkı sağladığını belirterek, "Güneşin altında, zor şartlar altında helal kazanç için çalışıyorsunuz. Bu açıdan sizleri tebrik ediyorum. 

Daha verimli olabilmeniz için sağlık, eğitim. kültür gibi bir takım temel ihtiyaçlannız var. Bu ihtiyaçlarınızın devletimizin, kurum ve kuruluşlarımızın da katkısıyla daha üst seviyede karşılanabilmesi için bir çaba içerisindeyiz. Yaşam standartlarınız daha iyi olmalıdır." dedi. 



Anadolu 


Geri Dön