26 / 04 / 2024

Halk GYO'nun sermaye artırımı onaylandı!

Halk GYO'nun sermaye artırımı onaylandı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı kayıtlı sermaye tavan süresinin uzatılması ve kayıtlı sermaye tavanının 1 milyar 500 milyonTL'den 2 milyar 500 bin TL'ye yükseltilmesini onayladı...



Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kayıtlı sermaye süresi uzatımı ve tavan artışı başvurusuna ilişkin SPK onayı hakkında açıklama yaptı.

Halk GYO sermaye tavan süresinin uzatılması ve kayıtlı sermaye tavanını 1 milyon 500 bin TL'den 2 milyon 500 bin TL'ye yükseltilmesi ile ilgili olarak esas sözleşmenin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 8. maddesinin revize edilmesi onay sürecine ilişkin Ticaret Bakanlığı'na yapmış olduğumuz başvuru sonucunda ilgili madde tadilinin, Bakanlık tarafından iletilen 6 Ocak 2020 tarihli yazısı ile, Genel Kurulu tarafından onaylanması koşulunda, uygun görüldüğü şirkete bildirildi.

Halk GYO KAP açıklaması:
Şirketimiz kayıtlı sermaye tavan süresinin uzatılması ve kayıtlı sermaye tavanını 1.500.000.000.-TL'den 2.500.000.000.-TL'ye yükseltilmesi ile ilgili olarak esas sözleşmenin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 8. maddesinin revize edilmesi onay sürecine ilişkin Ticaret Bakanlığı'na yapmış olduğumuz başvuru neticesinde;  ilgili madde tadilinin, Bakanlık tarafından iletilen 06.01.2020 tarihli yazısı ile, Şirketimiz Genel Kurulu tarafından onaylanması koşulunda, uygun görüldüğü Şirketimize bildirilmiştir.

Dosya için tıklayın


Geri Dön