27 / 04 / 2024

Halk Ofis Şekerpınar binasını Promark Gayrimenkul pazarlayacak!

Halk Ofis Şekerpınar binasını Promark Gayrimenkul pazarlayacak!

Halk GYO'nun Çayırova'daki Halk Ofis Şekerpınar binasının kiralama ve/veya satışına yönelik pazarlama süreci için Promark Gayrimenkul ile sözleşme imzalandı.



Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Halk Ofis Şekerpınar binası pazarlama danışmanlık firması mevcut sözleşme feshi ve yeni firma seçimi hakkında açıklama yaptı.


Halk GYO'nun Kocaeli Çayırova'da yer alan Halk Ofis Şekerpınar binasının kiralama ve/veya satışına yönelik pazarlama süreci için Promark Gayrimenkul Yatırım Satış ve Pazarlama A.Ş. ile sözleşme imzalandı. Söz konusu danışmanlık hizmeti için 2017 yılı Mayıs ayında TNL Ticari Gayrimenkul A.Ş. ile imzalanan sözleşme karşılıklı olarak fesh edildi.


Halk GYO'nun KAP açıklaması: 
Kocaeli İli Çayırova İlçesi Şekerpınar mevkiinde yer alan Halk Ofis Şekerpınar binamızın kiralama ve/veya satışına yönelik pazarlama süreci için Promark Gayrimenkul Yatırım Satış ve Pazarlama A.Ş. ile sözleşme imzalanmış olup, söz konusu danışmanlık hizmeti için 2017 yılı Mayıs ayında TNL Ticari Gayrimenkul A.Ş. ile imzalanan sözleşme karşılıklı olarak fesh edilmiştir.


Geri Dön