26 / 04 / 2024

Halk Varlık Kiralama 100 milyonluk kira sertifikası sattı!

Halk Varlık Kiralama 100 milyonluk kira sertifikası sattı!

Halk Varlık Kiralama tarafından 100 milyon TL tutarındaki kira sertifikaları ihracı nitelikli yatırımcılara satış yöntemiyle tamamlandı...



Halk Varlık Kiralama, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) TRDHVKA31816 ISIN kodlu yurtiçi kira sertifikalarının itfa ve getiri ödeme işlemlerinin tamamlanması hakkında açıklama yaptı.

Halk Varlık Kiralama tarafından, Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) A.Ş.'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı, yurt içinde halka arz edilmeksizin, tahsisli olarak ve/veya nitelikli yatırımcılara satılmak suretiyle, çeşitli vadelerde ve tertipler halinde ve Kira Sertifikaları Tebliği'nde öngörülen yönetim sözleşmesine dayalı 1 milyar TL ihraç tavanı kapsamındaki; 100 milyon tutarındaki kira sertifikaları ihracı nitelikli yatırımcılara satış yöntemiyle tamamlandı. 

Halk Varlık Kiralama tarafından, Halk GYO'nun fon kullanıcısı olarak yer alacağı, 1 milyar TL ihraç tavanı kapsamındaki; 100 milyon TL tutarındaki kira sertifikaları itfa ve getiri ödeme işlemi tamamlandı.

Halk Varlık Kiralama'nın KAP açıklaması: 
Şirketimizce, Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı, yurt içinde halka arz edilmeksizin, tahsisli olarak ve/veya nitelikli yatırımcılara satılmak suretiyle, çeşitli vadelerde ve tertipler halinde ve Kira Sertifikaları Tebliği'nde (III.61.1) öngörülen yönetim sözleşmesine dayalı 1.000.000.000 Türk Lirası (BirMilyarTürkLirası) ihraç tavanı kapsamındaki; 100.000.000 Türk Lirası (YüzMilyonTürkLirası) tutarındaki kira sertifikaları ihracı nitelikli yatırımcılara satış yöntemiyle tamamlanmıştır.

Şirketimizce, Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı,1.000.000.000 Türk Lirası (BirMilyarTürkLirası) ihraç tavanı kapsamındaki; 100.000.000 Türk Lirası (YüzMilyonTürkLirası) tutarındaki kira sertifikaları itfa ve getiri ödeme işlemi tamamlanmıştır.


Geri Dön