18 / 04 / 2024

Halkalı Atakent'e yeni cami ve ticaret alanı geliyor!

Halkalı Atakent'e yeni cami ve ticaret alanı geliyor!

Halkalı Atakent'e cami ve ticaret alanı inşa edilecek. Cami ve ticaret alanı toplam 7 bin 76 metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek.



Halkalı Atakent'e cami ve ticaret alanı inşa edilecek. Projeler için hazırlanan imar planı bugün askıya çıktı.

Planlama çalışmasına konu olan alan İstanbul ili, Küçükçekmece ilçesi Atakent Toplu Konut Alanı 842 ada 62, 63 ve 64 parseller ile tescil harici alanlardan oluşuyor.

Halkalı Atakent e yeni cami ve ticaret alanı geliyor!

İmar planlarında Dini Tesis Alanı olan 842 ada 62, 63 ve 64 parseller ile tescil harici alanlar, teklif planda Cami Alanı ve Ticaret Alanı olarak planlandı.

Planlama alanında alınan arazi kullanım kararları şu şekilde: 

İbadet Alanı Planlama alanı içerisindeki 842 ada 63 parsele İbadet Alanı fonksiyonu verilerek toplamda 5,310 metrekare ibadet alanı planlandı.  

Ticaret Alanı Planlama alanı içerisindeki 842 ada 62 ve 64 parsellere Ticaret Alanı fonksiyonu verildi. Toplam alan büyüklüğü 1,766 metrekare Ticaret Alanı planlandı.

Halkalı Atakent e yeni cami ve ticaret alanı geliyor!
 
İnşa edilecek olan alanın batısında Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi, kuzeyinde İdari Tesis Alanı ve güneyinde otobüs durakları bulunuyor.

İmar planlarında Dini Tesis Alanı olan 842 ada 62, 63 ve 64 parseller ile tescil harici alanlar, teklif planda Cami Alanı ve Ticaret Alanı olarak planlanlandı.
 

İmar planı için tıklayın


Geri Dön