28 / 03 / 2024

atakent ticaret alanı projesi

atakent ticaret alanı projesi

Halkalı Atakent'e cami ve ticaret alanı inşa edilecek. Cami ve ticaret alanı toplam 7 bin 76 metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek.

Sancaktepe Sarıgazi'de askeri arazi ticaret alanına çevrildi! İBB dava açtı!

Sarıgazi'de rezerv alan ilan edilen 4 dönümlük askeri arsa imar planı değişikliğiyle ticaret alanına çevrildi, mahkeme planı iptal etti.

Çekmeköy Belediyesi'nden ticaret imarlı arsa!

İstanbul İli Çekmeköy Belediye Başkanlığı, Çekmeköy'de yer alan ticaret alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın muhammen bedeli 38 milyon 47 bin 500 TL olarak açıklandı.

Belediyeden ticaret imarlı 6 arsa!

Şanlıurfa İli Siverek Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa'da yer alan altı adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar ticaret alanı imarlı olarak belirtildi.

Eyüpsultan Belediyesi'nden Kemerburgaz'da 234 milyon TL'ye ticaret ve konut imarlı arsa! 

İstanbul İli Eyüpsultan Belediye Başkanlığı, İstanbul Eyüpsultan Kemerburgaz'da yer alan konut ve ticaret alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 234 milyon TL olarak açıklandı.

İzmir Gaziemir'deki trafo alanın ticaret alanına çeviren imar planı askıda! 5 kata kadar yapılaşma izni bulunuyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gaziemir ilçesindeki Optimum Alışveriş Merkezi karşısında yer alan trafo alanını ticaret alanına çeviren imar planlarını askıya çıkardı.

Antalya'daki Haşim İşcan Kültür Merkezi ticaret alanına çevrilecek! 

Antalya'daki Haşim İşcan Kültür Merkezi’nin yaklaşık 10 bin metrekarelik kültür alanın ticaret alanına çevrileceği haberi gündeme bomba gibi düştü. İşte söz konusu çalışmalara ilişkin merak edilenler...

Edirne Belediyesi ticaret imarlı 3 arsa satacak!

Edirne Belediye Başkanlığı, Edirne Merkez'de yer alan ticaret alanı imarlı arsaları satışa çıkardı. Arsaların yüz ölçümleri 615,59 metrekare ile 1.655 metrekare arasında değişiyor.

Edirne Belediyesi 300 milyon TL'ye ticaret imarlı arsa satacak!

Edirne Belediye Başkanlığı, Edirne Merkez'de yer alan ticaret alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 300 milyon TL olarak belirlendi.

İBB, Pendik'te ticaret imarlı arsa satıyor! 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Pendik'te yer alan ticaret alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. İmarlı arsanın satış ihalesi 18 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Sıfırdan e-ticarete başlamak mümkün mü? Ücretsiz e-ticaret şirketi nasıl kurulur?

İnternetin her geçen gün daha fazla insana ulaşması ve online alışverişin popülerliğinin artması, e-ticaret alanını girişimciler ve işletmeler için daha da ilgi çekici hale geliyor. Dolayısıyla bu dijital dünya, yeni iş olanaklarıyla sürekli bir büyümekte. Peki, e-ticarete sıfırdan nasıl adım atılır

Belediye konut ve ticaret alanı imarlı iki arsa satacak!

Bitlis Belediye Başkanlığı, Bitlis Hüsrevpaşa ve Beşminare'de yer alan arsaları satışa çıkardı. Arsalar konut ve ticaret alanı imarlı olarak belirtildi.

Yalova'da ticaret alanı imarlı arsa satılacak! İhalesi 29 Eylül'de!

Yalova İli Altınova Belediye Başkanlığı, Yalova Altınova'da yer alan ticaret alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsa 790 metrekare olarak belirtildi.

Konya Büyükşehir'den 24 taksitle ticaret imarlı arsa fırsatı!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan 7 bin 505 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsa ticaret alanı imarlı.

atakent ticaret alanı projesi Haberi

atakent ticaret alanı projesi

Halkalı Atakent'e cami ve ticaret alanı inşa edilecek. Projeler için hazırlanan imar planı bugün askıya çıktı.

Planlama çalışmasına konu olan alan İstanbul ili, Küçükçekmece ilçesi Atakent Toplu Konut Alanı 842 ada 62, 63 ve 64 parseller ile tescil harici alanlardan oluşuyor.

İmar planlarında Dini Tesis Alanı olan 842 ada 62, 63 ve 64 parseller ile tescil harici alanlar, teklif planda Cami Alanı ve Ticaret Alanı olarak planlandı.

Planlama alanında alınan arazi kullanım kararları şu şekilde: 

İbadet Alanı Planlama alanı içerisindeki 842 ada 63 parsele İbadet Alanı fonksiyonu verilerek toplamda 5,310 metrekare ibadet alanı planlandı.  

Ticaret Alanı Planlama alanı içerisindeki 842 ada 62 ve 64 parsellere Ticaret Alanı fonksiyonu verildi. Toplam alan büyüklüğü 1,766 metrekare Ticaret Alanı planlandı.


 
İnşa...