26 / 04 / 2024

Halkalı Bosphorus Çiftlik!

Halkalı Bosphorus Çiftlik!

Firma: Eviya Gayrimenkul

Proje: Ege Yakası

Halkalı Bosphorus Çiftlik projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı ortalama 5 bin lira olarak belirlendi. Halkalı Bosphorus Çiftlik projesinde teslimlerin 24 ay sonra yapılması planlanıyor...




Sinpaş Holding bünyesinde olan Eviya Gayrimenkul'ün projesi için Ege Yakası, Bosphorus Çiftlik ve Bosphorus Doğa isimlerinden biri düşünülüyor. Bosphorus Çiftlik projesi İstanbul Küçükçekmece'ye bağlı Halkalı Atakent'te yükselecek.


Halkalı Bosphorus Çiftlik projesi Sinpaş GYO'nun hayata geçirdiği Bosphorus City ve İstanbul Sarayları projesinin devamı olarak düşünülüyor. Halkalı Bosphorus Çiftlik projesinde 531 adet daire yer alıyor.


Halkalı Bosphorus Çiftlik satış ofisi ile 0212 693 13 13 telefon numarasını arayarak irtibata geçebilirsiniz. Halkalı Bosphorus Çiftlik teslimleri inşaat çalışmaları başladıktan 24 ay sonra olarak belirtiliyor.


Halkalı Bosphorus Çiftlik satış fiyatları metrekare olarak 4 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Halkalı Bosphorus Çiftlik projesinde dairelerin metrekaresi ortalama 5 bin liradan satılıyor. Halkalı Bosphorus Çiftlik projesi için  Ege Yakası  ismiyle ön talep toplanıyor ancak proje adı netleşmedi.


Halkalı Bosphorus Çiftlik projesi içerisinde bulunan doğal gölet, hayvanat bahçesi, mini arbatarum, meyve bahçeleri, gül bahçeleri, ekilip biçilen 20 - 24 metrekarelik bahçeler, mini bağlarıyla doğayla iç içe bir yaşam sunuluyor.


85 bin 240 metrekare inşaat alanına sahip olan Halkalı Bosphorus Çiftlik projesi 41 bin 885 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Halkalı Bosphorus Çiftlik projesinde stüdyo, 1+1, 2+1, 2+1 dubleks, 2,5+1 dubleks, 3+1, 4+1 ve 4,5+1 dubleks konutlar tasarlandı.



Halkalı Bosphorus Çiftlik iletişim bilgisi

Telefon: 0212 693 13 13 

Web adresi : http://www.eviya.com.tr/


projeye sor



Geri Dön