19 / 04 / 2024

Halkalı Metro Park ödeme planı!

Halkalı Metro Park ödeme planı!

Firma: Teknik Yapı

Proje: Metro Park

Teknik Yapı imzası ile yükselen Halkalı Metro Park ödeme planı kapsamında 60 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Projenin bu yıl sonunda teslim edilmesi öngörülüyor.



Metro Park Halkalı'da daire fiyatları 271 bin TL'den başlıyor. İstanbul Küçükçekmece Halkalı'da inşa edilen proje 7 bloktan meydana geliyor. 


Halkalı  Metro Park  ödeme planı ile peşin alımlarda yüzde 12'ye varan indirim fırsatı sunuluyor.  Teknik Yapı  imzası taşıyan projede 1.270 adet konut bulunuyor. 


Konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edilen Metro Park Halkalı'da teslimlerin bu yıl sonunda yapılması planlanıyor. 


Metro Park Küçükçekmece'de yürüyüş yolları, koşu parkuru, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, kapalı otopark, fitness center, dinlenme alanları, sauna, spor alanları gibi sosyal imkanlar mevcut. 


Halkalı Metro Park ödeme planı!

Metro Park Rezidans'ta yüzde 0,25 faizle 48 ay, yüzde 0,39 faizle 60 ay vade seçeneği sunuluyor veya 36 ay 0 faiz avantajıyla ödeme yapılıyor. Projede yüzde 10 peşinatta, ise yüzde 15'lik kısım 1 yıl sonra ödeniyor. 


Metro Park adres: Atatürk Mah. Şehit Er Necati Özgel Sk. No:2 İkitelli 34303 Küçükçekmeceİstanbul (Eski Bahariye Halı Fabrikası, İETT Garajı Yanı)


Metro Park Halkalı iletişim

Telefon: 444 10 08

Web Adresi: http://teknikyapimetropark.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön