29 / 03 / 2024

Halkalı Metropark satış ofisi!

Halkalı Metropark satış ofisi!

Firma: Teknik Yapı

Proje: Metropark

Halkalı Metropark satış ofisi ile 0212 495 75 25 telefon numarasından iletişime geçebilirsiniz. Halkalı Metropark satış ofisi ulaşım bilgileri ve yol tarifi haberimizde yer buluyor...




Metropark konut projesi  Teknik Yapı  tarafından inşa ediliyor. Teknik Yapı'nın İstanbul Avrupa yakasında Halkalı'da inşa edeceği  Metropark  konut projesinin detayları henüz netleşmedi.


Halkalı Metropark satış ofisi iletişim ve ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor. 1.270 konuttan oluşan Teknik Yapı Metropark Halkalı'da 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut alternatifleri yer alıyor.


Halkalı Metropark Evleri projesinin lansmanı 13 Mayıs 2013 Pazartesi günü gerçekleştiriliyor. Lansmanla birlikte Teknik Yapı Metropark Halkalı projesinin satış fiyatlarını açıklayacak. Halkalı Metropark projesinde 6 adet ticari ünite de yer alıyor.


Halkalı Metropark satış ofisi!


Halkalı Metropark satış ofisi telefon numarası: 0212 495 75 25


Halkalı Metropark satış ofisi! Ulaşım:


Halkalı Metropark satış ofisine Mahmutbey Gişeler'den çıkınca, Bakırköy Atatürk Havalimanı tabelası takip edilir. Daha sonra İkitelli - Halkalı levhası yönüne girilerek, yol dümdüz takip edildiğinde Arena Park AVM solda kalıyor.  Işıklardan geçince 2. sağdan girilir. Biraz ilerlendiğinde Halkalı Metropark satış ofisi ile karşılaşacaksınız.



Telefon: 0212 495 75 25

Web Adresi: http://www.teknikyapi.com/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön